VAG-COM
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Re: VAG-COM
Здравейте колеги. Наложи се да си сменя лаптопа и така VAG-COM програмата ми се затри. Имам си инсталационен диск, но новия лаптоп е с 64 бита уйндос и не става. Програмата се инсталира, но не ми приема драйверите ако някой знае от каде мога да истегля драйвери за 64 бита да пише на ЛС или в темата.
П.П. VAG 908 ми е модела
П.П. VAG 908 ми е модела
колеги взех си кабел OBD II от ebay. Пристигна с диск с програмата 4091S. Инсталирах я, закачих голфарата и тествах. Свети ми checka на таблото /тази вълтата неприятна лампа/ и искам да сканирам да изтрия грешката, която се получава от газовата!Цъкам на auto scan и не намира никакви грешки!Аз ли не правя нещо като хората?!?!Помощ:(((кабела е на com 1. Когато дам getaway list ми казва, че е само за регистрирани, как да я регистрирам?
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
някои знае ли как да си присадя OBD 2 буксата на мястото на старите две букси които са бяла и черна . на кои пинове на новата OBD2 букса трябва да се вържат кабелите след като отрежа старите букси. аз така тука щото да не пускам друга тема 

- toni82
- Автомобил: golf4 1.6 16v
- Двигател: azd
kolegi i az imam problem.programata e supervag 308.1 nemi otvaria auto-scan.za6to
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
rudoni написа:продават се преходни букси от 2 към 16 пинови за около 20 бглв
ама разбира се че се продават ,

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Голямата букса стои до пепелника-трябва да смениш панелчето а цветовете на жиците са еднакви.
- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
van4ooo написа:Голямата букса стои до пепелника-трябва да смениш панелчето а цветовете на жиците са еднакви.
да но аз имам голяма букса от сеат алтеа и незнам на кои пинове да вкляча кабелите от старите букси.?

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
mirogti1983 написа:van4ooo написа:Голямата букса стои до пепелника-трябва да смениш панелчето а цветовете на жиците са еднакви.
да но аз имам голяма букса от сеат алтеа и незнам на кои пинове да вкляча кабелите от старите букси.?

- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:mirogti1983 написа:van4ooo написа:Голямата букса стои до пепелника-трябва да смениш панелчето а цветовете на жиците са еднакви.
и сега ако имаш схемата на малките букси да видя кабелите кои какъв е

- mirogti1983
- Автомобил:
- Двигател:
xploda написа:

- vladidiakov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, имам въпрос. Може ли с VAG COM-а да се активира сигнал (звуков или светлинен) за отворена врата. Колата е passat b5 1.9 tdi AFN '99 г. Благодаря предварително.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Днес си направих първите лог файлове. Кажете ми дали съм се справил и дали колата ми има някакви проблеми от това което показват файловете
Ако трябва нещо да доизкусуря по лог файловете, ще съм благодарен за насоки.
Колата е пасат афн 1998г.1.9 ТДИ 110 кончета, със затапен егр и извадени картерни газове.Катализатор все още има.

Колата е пасат афн 1998г.1.9 ТДИ 110 кончета, със затапен егр и извадени картерни газове.Катализатор все още има.
Последна промяна от drago_tr на Пет 12 ное 2010 17:54, променено общо 7 пъти.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”