проблем с банкомат!!! спешен съвет-решено

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

проблем с банкомат!!! спешен съвет-решено

Мнениеот vanko_VW » Нед 31 окт 2010 16:51

преди час време отивам да да тегля пари от банкомата до нас,но понеже картата съм я ползвал само веднъж и не бях сигорен за пин кода,но все пак реших да пробвам с това което си спомням,но уви не беше този :banghead: след което оставям един приятел пред банкомата,а аз тичам към нас да видя пин кода да ама през това време банкоматчето ми прибира картата :arrow: до тук съм си виновен :dummy:
веднага звъня на изписания телефон и ми вдигна един г-н,обясних му какво съм направил,а той ми каза,че през седмицата ще зареждат банкомата и ще му правят ревизия,а всички карти който са в него ще бъдат разпределени по банките и да си търся картата там

и понеже това ми се случва за пръв път и нямам на идея може ли да вярвам на този пич с който говорих по телефона
1.мога ли да му вярвам
2.дали ще има няква разлика в сумата която съм имал в картата след като си я взема

благодаря ви

Последна промяна от vanko_VW на Нед 31 окт 2010 17:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с банкомат!!! спешен съвет

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 31 окт 2010 16:55

Отиваш веднага в банката от която си изкарал картата, те я изписват, анулират и си заплащаш там някаква мижава такса и ти изкарват същата със същите пари вътре!
Другият начин е, да отидеш в банката в която ще ти е картата, и там с-у лична карта ще ти дадат картата! Няма как да ти изчезнат парите ако не са ти записали пин кода, (то ти не го знаеш камо ли апашите) Така че по-добре си изкарай нова, че не се знае каде ще ти откарат старата!

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Нед 31 окт 2010 17:01

Ако банкомата е в някой клон на банка отиваш в понеделник сутринта когато отворят и им казваш за случая и срещу лична карта мисля, че няма да има проблем да ти я дадът.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 31 окт 2010 17:01

Картата ще ти бъде върната, но ще отнеме доста време. Трябва да подадеш заявление в банката, чийто е бил банкомата. От там ще ти я върнат след като я извлекат от банкомата. За всеки случай, се обади веднага на телефона на твоята банка и блокирай временно картата. След като ти я върнат можеш да я активираш.

Потребителски аватар
vanko_VW
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Нед 31 окт 2010 17:21

благодаря ви и на тримата :bowdown :bowdown :bowdown :обичам ви ,а аз ще прасна една,че ми трепере 115кг. телце mhihi

картата е блокирана и както каза Добрин ще отнеме доста време да си я взема,но все пак няма да има проблеми

а сега се появи нещо което ме притеснява мен,а би трябвало и вас :shock
тази карта е на едно девойче,но аз я ползвам,та как може по телефона аз да спра тази карта(знам всички данни на момичето),знам ли може и да не съм прав за това,но ми е интересно за това питам

ако прецените слагайте катинара

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: проблем с банкомат!!! спешен съвет-решено

Мнениеот dobrin » Нед 31 окт 2010 17:23

Всеки може да спре картата, ако знае необходимите данни. В моята банка има и парола, който само аз знам. Както и да е.
Ако спирането е неоторизирано, няма какво лошо да се случи. Просто веднага след като собственикът разбере, че има неправомерно спиране, се обажда и си я възстановява.

Потребителски аватар
vanko_VW
Двигател:

Re: проблем с банкомат!!! спешен съвет-решено

Мнениеот vanko_VW » Нед 31 окт 2010 17:25

пак благодаря :да:
мисля,че темата се изчерпа с последния отговор

Върни се в “ОФФ-Топик - други”