Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
desislav69
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!

Мнениеот desislav69 » Вто 18 май 2010 11:49

Ето така си намерих сутринта ключалката на шофьорската врата, колата беше паркирана на 4 метра от бутка с въоръжена охрана.
Някой ако има излишен патрон с ключ ще съм много благодарен
Прикачени файлове
DSC01089.JPG
DSC01090.JPG

boglev

Мнениеот boglev » Вто 18 май 2010 12:59

desislav69 написа:Ето така си намерих сутринта ключалката на шофьорската врата, колата беше паркирана на 4 метра от бутка с въоръжена охрана.
Някой ако има излишен патрон с ключ ще съм много благодарен

И аз така си открих колата тази сутрин. Само половината патрон ми е останал.
Пак добре че не са строшили и прозореца.

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Вто 18 май 2010 18:35

По същия начин бяха разбили на гажето колата,и след това се ядосах и изолирахме ключалките и само на дистанционно а на мястото на патрона се слагат едни тапи :да:

super dido
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот super dido » Вто 18 май 2010 19:57

Днес,за пореден път се убедих колко крадливо племе сме!Както всяка сутрин излизам от нас,за да се кача в колата си, която е пред нас на паркинга.Дотук добре,обаче с периферното си зрение забелязвам 1 червен голф 3-ка да стои в леко изтърбушено положение.А именно предницата стои вирната и яко в страни.Гадните ко*****нца предната вечер подложили тухли под предния мост и си крали на спокойствие джанти с гуми от голф 3-ка!НАПРАВО СЪМ БЕСЕЕННН..... :twisted: :twisted: :twisted:
Бесен съм от факта,че човек заделя от малкото си кирливи парички,които взема за заплата,за да може да си купи кола и от някъде си идва някакъв нещасник и прецаква целия труд на човека!Това е малко да се каже, че не е справедливо.Пълна анархия цари из нашата татковина!Бесен съм и от това,че онази вечер както са опънали гумите на комшито,така могат и моите да опънат!За това си взех секретни болтове,сложих си ги и се моля на всички Богове да не се случва същата случка и с мене! А най-абсурдното в цялата работа е,че нощно време се разкарват патрулки и УЖ патрулират и правят ред! :horror: БОЖЕ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Вто 18 май 2010 20:54

Аз живея в София в кв. Модерно предградие. За последните 2 години и половина ми разбиват Голфа (3-ка) 5 пъти.

Разбиване се изразява в чупене на едно или две странични стъкла, отваряне и взимане на каквото намерят. Първият път ми взеха касетофона (една единствена вечер си забравих панела и замина), един път ми взеха чантата с мръсните дрехи от фитнеса, един път стари кабели за палене от багажника, а два пъти само чупят и гледат какво има в багажника (понеже няма нищо си заминават). От толкова чупене на стъкла вече ми се надраха корите на вратите и седалките.

Последният път бяха разбили общо 3 коли пред нашия блок и още няколко в целия квартал. Търсят предимно музика (колони, усилватели и т.н.), но взимат каквото им падне. Вече спирам на платен паркинг - няма как. :banghead:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 19 май 2010 11:30

заеби
щом почнаха "емблемите" на дачиите (момент да повърна) да крадат - дотук две на службарските кочини

аз не знам ББ и ЦЦ какво чакат та не си подават оставките и де се скрият някъде
то не са октопди , медузи, филе от акула ......

абе ей това е "емблема" на дачия (момент пак да повърна. ако още веднъж я кажа таз дума съвсем ще се обезводня) как може толкова доле да са паднали наркоманите

ебем ти заебито......

ама ако утре утрепя някой помияр ще ме разнасят по съдилища, нали ?
заеби
аве майка им деееее
пу заеби

Потребителски аватар
GTspecial
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTspecial » Сря 19 май 2010 17:52

hooligans написа:
GTspecial написа:...

колега , не е набелязана , по същия начин и при мен , и на мен ми липсваше радар детектора с разни дреболии като клубни тениски и т.н ....
Просто си вършеят свлачищата :banghead:
страничен джам да ги убие :bishop

Ама станното е, че слънчеви очила, всичко в жабката, стойка и зарядно за ГПС...ЦД-то дискове са непокътнати... трябвал им е само радара, защото се бяха постарали да го краднат с кабела, а той беше монтиран горе при машинката за люка. Там го бях свързал за захранващия кабел за люка. Кабела беше изтръгнат...стойката също беше взета...

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 20 май 2010 9:01

Незнам дали му е тука мястото, ама да споделя. Шефа се прибира в София тия дни и беше със служебния бус VW Crafter и го спира някъде около блока в Младост 1. Сутринта излиза, опитва се да пали, мъц, нема никой. Оглед набърже, нищо фрапантно, свети обаче на таблото лампата за подгряващите свещи. И хайде буса в Юнитрейд. Равносметката, срязани кабели отдолу на запалването, опит за срязване на горивопровода, опит за рязане и на плюсовия кабел от акумулатора. Незнам какво може да задвижи човек, да се навре под бус през ноща и да реже кабели. Няма проблеми със съседи, няма разправии, няма никаква логика общо взето. Обикновенно ако има нещо такова, се минава със спукани гуми или подобно, ама някой да се навира да реже отдолу, лично аз съм много изненадан. Буса е с варненска регистрация, незнам дали е от значение и не за първи път спи в София.

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 20 май 2010 9:27

Направо е страшно!
Искам да ви кажа, че ако всички пишат тук това, което им се краде ще набъбне темата невероятно.

Много хора се надяват тайничко, някой да им пусне крадените неща във форума (не, че нямаше и такива случаи mhihi :screwy ) и затова не тръбят много много!

Мизерия невероятна!

Потребителски аватар
golf2_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf2_forever » Чет 20 май 2010 10:05

ALESYZ написа:Незнам дали му е тука мястото, ама да споделя. Шефа се прибира в София тия дни и беше със служебния бус VW Crafter и го спира някъде около блока в Младост 1. Сутринта излиза, опитва се да пали, мъц, нема никой. Оглед набърже, нищо фрапантно, свети обаче на таблото лампата за подгряващите свещи. И хайде буса в Юнитрейд. Равносметката, срязани кабели отдолу на запалването, опит за срязване на горивопровода, опит за рязане и на плюсовия кабел от акумулатора. Незнам какво може да задвижи човек, да се навре под бус през ноща и да реже кабели. Няма проблеми със съседи, няма разправии, няма никаква логика общо взето. Обикновенно ако има нещо такова, се минава със спукани гуми или подобно, ама някой да се навира да реже отдолу, лично аз съм много изненадан. Буса е с варненска регистрация, незнам дали е от значение и не за първи път спи в София.

според мен са се опитвали да одрежат плюсовата клема или кабелите на алармата за да я обезвредят и да си шетат нещастниците на спокойствие

Последна промяна от golf2_forever на Чет 20 май 2010 17:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 20 май 2010 12:49

За последните 15 дни 3 пъти ми разбиват капачката на резервоара на Ладата.Всеки път олеквам с поне 30 литра бензин... :banghead:

Ама май надуших кои са и ще има :beat_butt2 :dummy: death

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Чет 20 май 2010 12:57

Dead man написа:За последните 15 дни 3 пъти ми разбиват капачката на резервоара на Ладата.Всеки път олеквам с поне 30 литра бензин... :banghead:

Ама май надуших кои са и ще има :beat_butt2 :dummy: death

Ако ги хванеш наистина, пусни тука в тая тема едно съобщение........ :bishop mhihi :seeex :seeex :don't worry

Потребителски аватар
GTI 16v DOHC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTI 16v DOHC » Нед 31 окт 2010 17:28

защо секи у тая тъпа държава като види нещо хубаво и гледа да го развали!!!! кви са тея улигофрени дето не могат ена тъпа пласмаса да си купят!!! :evil: да си го ползваш със здраве балък да ти е честит, ама ти обещавам че ако си го позная някъде ти няма да можеш да си познаеш щайгата
п.п.: :обичам ви

Потребителски аватар
JaDaWiN
Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]

Мнениеот JaDaWiN » Пон 01 ное 2010 11:24

Преди няколко дена ми откраднаха чистачките и си надрах стъклото щото не бях забелязал. Сега си ги прибирам всеки път като я оставя зад блока.

Потребителски аватар
jr_flex
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jr_flex » Пон 01 ное 2010 21:44

На мен в продължение на една седмица ми се случи следното-изкривиха ми предните чистачки, а задната направо я бяха завъртели така, че приличаше на осмица. Предния капак и цялата лява страна на четворката ми е надраскано много сериозно с остър предмет, а за последно днес сутринта предната ми дясна гума беше спукана /оказа се, че е прободена с шило/, и всичко това може би заради парко-места в ж.к."Стрелбище" - уличката точно срещу пазара "Иван Вазов". Заради това се принудих от днес да оставя колата си на платен паркинг на басейна "Спартак", но не ми е толкова близо до вкъщи. Не вярвам извършителя на тези деяния да е член на форума, но му пожелавам ръцете да му изсъхнат и да му издерат очите със същия предмет, с който той надраска моята кола и ми счупи чистачките.
п.п. Само да добавя, че преди 2 месеца ми откраднаха и задния спойлер, най-вероятно работата е свършена от някой наркоман "по поръчка" на някой колега голфаджия.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”