Развиха се болтовете на лявата полуозка,защо!
Развиха се болтовете на лявата полуозка,защо!
Здравейте,момчета!Пак допрях до компетентната ви помощ,защото ако ви кажа какво ми се случи снощи няма да повярвате ми се струва!Първо ми се стори,че имам крива гума,а след няколко км нещо започна да дрънчи.Спрях и бях дотук,защото болтовете на полуозката(лявата)ми се бяха развили.По късно установихме,че и другите са се разхлабили.Чудим се защо?????Някой да даде идея за причината да се развият или просто да приема,че не са били добре стегнати.Сега ме е страх да карам!Помагайте,а виртуалното питие е от мен! 

-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Развиха се болтовете на лявата полуозка,защо!
И на мен ми се е случвало на голф 2,кофти е да останеш така на пътя-не са били добре затегнати или са нямали подходящия ключ и са стягани колкото без хич...
Благодаря ти!
Като ги стегна нямаше по-вече проблем така ли?Да използваме ли силикон за неразвиване? 
Като ги стегна нямаше по-вече проблем така ли?Да използваме ли силикон за неразвиване? 
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
На едно кръстовище на мен просто едната полуоска ми изпадна на асвалта. Прегледай си болтовете, ако не са криви просто ги затягаш и готово - стяга се много здраво с качествен ключ, иначе пак ще се развият.
-
lion_heart002
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Само се стягат и това е!Иначе ако имаш проблеми и се развиват пак има едно червено лепило за разглобяеми съединения(помага и ако имаш прецакана резба),мацаш с него по резбите и главите на болтовете там дето прилепват на полуоската и забравяш за проблема!
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Защо, защо, защоооо
ами защотооо явно не са били затегнати хубаво + вибрации и така
ами защотооо явно не са били затегнати хубаво + вибрации и така
Благодаряяяя!Нашата не падна,но малко й беше останало,нямахме инструмент та съпруга ми ги завива на ръка-голяма играчка беше и бавно,бавно,но славно се довлякох да вкъщи и сега ще стегне здраво.Някоя марка или магазин да ми препоръчате за читави инстументи,че едни ментета на пазара да те е страх.Иначе болтовете са ок.Мерси!!!!!Бъдете здрави и усмихнати!

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Оправи си само заглавието, защото се пише ОС и от там ПОЛУОСКА, а иначе по-добре при някой майстор отколкото да си купувате инструменти, поне по лично мнение 
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Loctite 242 или 290
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
mari0123 написа:....Някоя марка или магазин да ми препоръчате за читави инстументи ....
Има едно невзрачно на вид магазинче в един блок ... Движиш се по бул. "Липник" в посока към КАТ . Блокът се намира след Олимп , това е блокът , започващ от бивше кино "Здравец" и стига до пресечката "Юндола" , успореден е на бул. "Липник " . Магазинът мисля че е някъде в средата на блока , или по-скоро към ул. "Юндола"
И влизате във форума само когато има зор , ама ха ?
Но съпугът ти занае магазина , сутринта случайно се видяхме с него
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”