По принцип изглеждат крастосани тези з задните колела....ама с напипване установих,че точно под блока на ЕДС-а са кръстосани,преди да тръгнат надолу по скобите под сервото...това е и причината да има разлика в моето описание и това на колегата.Кръстосването е точно отдолу и няма как да се види.Аз пипах,напипах го,после гледах с огледало,за да съм сигурен и уж са така. Прекопирах положенията на тръбичките от Голф 3 2.0 16V 95-та с ЕДС, като твоя и мисля,че трябва да са така.
Само едно техническо уточнение. Защо ги определихте крайните тръби, че са за ЕДС-а? Малко пояснение? Просто отиват към спирачната помпа, без значение дали ABS-a има в допълнение EDS или няма.
То това се води блок на АБС/ЕДС,крайните му се водят входни от помпата т.е. вход за АБС/ЕДС блока. А защо така сме ги определили е хубав въпрос Както ти ги казах,ли станаха?
да- сега предните гуми ги износвам равномерно и чертите по асвалта са ми симетрични иначе в спирането не. Все пак колата си е вр6 оригинално и старата и новата помпа са с еднакви размери. В определни условия ще има, все пак отзад колелата не са заедно- всяко е за себе си...