Интересна статия от вестник Капитал. Он-лайн можете да я прочетете от тук:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=665941&pp=31
Шофирането в София: Изкуството на войната
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно катаджиите, които трябва да подпомагат движението, стоят "на ъгъла зад светофара" и дебнат нарушителите на червено.
Капии на пътните полицаи има на кръстовището на ул. "Гурко" и бул. "Левски" посока Националния стадион, на Първа градска болница, на кръстовището на бул. "България" и началото на бул. "Черни връх" пред хотел "Хилтън"...
Характерното на тези капии е, че завиващият надясно няма поглед и ха е минал на червено, ха е паднал в катаджийската засада. След което следва добре познатото "И к'во ще правим сега".
Те нашите "катаджии" са си чисти милиционери. В "онези" държави полицаят е в полза на обществото, а в "нашата" ние обществото сме в тяхна полза........и въобще не говоря, че ще дам на някой тиквеник 5-10 лв. просто стана така, че в повечето случаи от който нищо не става
вземе да стане милиционер, а ако има връзка става и "катаджия" a boi de
Капии на пътните полицаи има на кръстовището на ул. "Гурко" и бул. "Левски" посока Националния стадион, на Първа градска болница, на кръстовището на бул. "България" и началото на бул. "Черни връх" пред хотел "Хилтън"...
Характерното на тези капии е, че завиващият надясно няма поглед и ха е минал на червено, ха е паднал в катаджийската засада. След което следва добре познатото "И к'во ще правим сега".
Те нашите "катаджии" са си чисти милиционери. В "онези" държави полицаят е в полза на обществото, а в "нашата" ние обществото сме в тяхна полза........и въобще не говоря, че ще дам на някой тиквеник 5-10 лв. просто стана така, че в повечето случаи от който нищо не става
вземе да стане милиционер, а ако има връзка става и "катаджия" a boi de
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Мда.... и като те изпляскат (както аз в петък)
и дойдат "милиционерите" и след кратък "разговор" с другия участник в инцидента ти кажат ми ти си виновен, а ти се опиташ да им обясниш какво всъщност е станало, а той в пряк текст ти каже мен това какво ме интересува и освен да я напсуваш тъпата кука какво друго ти остава освен да да се ядосваш само....

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
batmilko написа:Мда.... и като те изпляскат (както аз в петък)и дойдат "милиционерите" и след кратък "разговор" с другия участник в инцидента ти кажат ми ти си виновен, а ти се опиташ да им обясниш какво всъщност е станало, а той в пряк текст ти каже мен това какво ме интересува и освен да я напсуваш тъпата кука какво друго ти остава освен да да се ядосваш само....
Много познато...

inoi написа:Най-трудно е да се движиш със стара жигула из София.Всеки е те засича, псува и др. подобни - все едно си с каруца. Да бъдем колегиални към всички участници в движението, независимо какво карат.
Така е и аз с мойто 22 годишно Ауди съм потърпевш - всеки си мисли че като е толкова стара кола може да си я засича и минава както си иска

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”