Смяна носач-един или двата
Смяна носач-един или двата
Имам за смяна преден долен носач и външен кормилен накрайник от дясно. Питането ми е, само тах ли да сменя или се сменят два по два, и от ляво и от дясно. Тоест два носача и два накрайника да сменя.
- vladobg78
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна носач-един или двата
Доколкото аз знам е по-добре да се сменят два по два - дали е вярно да кажат експертите.
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Ако само те са за смяна - смени само тях. Другите за какво ако са здрави, аз поне така съм правил досега.
След това задължително регулиране геометрия трябва да направиш, то може би заради това някои хора казват да се сменяват по двойки.
След това задължително регулиране геометрия трябва да направиш, то може би заради това някои хора казват да се сменяват по двойки.
Мисля да сменя само проблемния носач и накрайник, и реглаж на предницата. Това проблем ли е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На мене като ми сменяха консумативите като я взех Б5-цата ми смениха само десен курмилен накрайник и след това центровка!
- BRUKLLIN
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш възможност смени и двата кормилни накрайници.
Понеже при смяна на кормилен накрайник се прави реглаж.
Сега ако смениш само единия накрайник и най-вероятно след кратко време ще ти се наложи да смениш и другия и тогава айде пак на реглаж.
А носачите сменяй само разбития!
Понеже при смяна на кормилен накрайник се прави реглаж.
Сега ако смениш само единия накрайник и най-вероятно след кратко време ще ти се наложи да смениш и другия и тогава айде пак на реглаж.
А носачите сменяй само разбития!
Ако се наложи по-късно да се сменя и другия ляв носач, след смяната ще се прави ли реглаж на предницата.