Колега, лично аз не съм имал нито една от 2-те марки автомобили. Чел съм на много места, разпитвал съм преди да взимах моя автомобил и имам някаква информация до колкото знам и за 2-та автомобила.
Опел корсата е добър автомобил маневрен за момиче е перфектен! Незнам дали ръждата е излекувана но има много лоши отзиви за двигателите ЕКОТЕК, били с китайски части вътре! И били проблемни, но дали не е мит, немога да гарантирам!
За микрата, знам че си е корейско, малко е дървено вътре, ма кой обръща внимание на днешно време на стар автомобил чак толкова. Знам че са доста здрави, а за частите мога да кажа че са си цена, сравнение с Опела!
Лично аз бих я посъветвала да си вземе Опел! Не съм голям фен на марката но аз бих я избрал по няколко критерии!
Окачването е бетон, части има навсякаде и са на сносни цени!
Както се знае сигурно, ще е първа кола на момичето дори и да я учука части по моргите има
Дори и да дойде ден да я продаде ще я харчи много по-бързо от колкото Нисана!
За нисана знам че много не се кара в нашата държавица че неможе да оцелее както по уличните ни пейзажи така и в борсите за продаване на автомобили!
Ако неможе да намери читав Опел Корса, Тиграта също не е за изпускане 1,4 90 кончета