Passat B4 или B5?
- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
Re: Passat B4 или B5?
аз само съм дал мнение де
не ме бий сега. 
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Колега колкото хора толкова мнения, но за тези пари можеш да си купиш и Б5,5 101 коня дизел или 131 коня пак дизел. Аз към такова съм се насочил, сега карам Б4 1,8 бензин. А ако си ентусиаст за бензинова кола по нова година ще береш ядове, ако и слагаш газ разбира се.
- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
fena_vd написа: А ако си ентусиаст за бензинова кола по нова година ще береш ядове, ако и слагаш газ разбира се.
Това не го разбрах? Защо ще бере ядове???
-
Гергин
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Един опънат Б4 комби и климатик си ти. До 95-96 са колите ще ви каЖА АЗ.
И не съм го аз измислил. Сега ако имаш излишно много пари може и други, но задаванета от теб тема тук, автоматично изключва тази хипотеза.
АЗ съм рибар и с нередовни доходи. Обичам чат пат да излизам от пътя и съм семеен, живея във Витоша и снегът е по 4-5 м. в годината. Б4 е моята кола.
И не съм го аз измислил. Сега ако имаш излишно много пари може и други, но задаванета от теб тема тук, автоматично изключва тази хипотеза.
АЗ съм рибар и с нередовни доходи. Обичам чат пат да излизам от пътя и съм семеен, живея във Витоша и снегът е по 4-5 м. в годината. Б4 е моята кола.
-
Ivelin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
borislav_mladenov написа:аз само съм дал мнение дене ме бий сега.
Извинявай колега не исках да излезе като каране
Към колегата, ако решиш да си взимаш Б4-ка гледай да не е с нископрофилнит гуми(или ги смени ако е с такива) че хич става за каране тук ... до сега съм дал 100 кинта само за изправяне на джанти а съм с тенекиените.
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Те това Б5 не е Пасат, а чист Голф по пространство, в сравнение с Б3/Б4 

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
K написа:Въпрос на пари и вкус е. Ако беше висок стандарта на българина едва ли щеше да кара като ежедневка Голф 2 или Пасат б4 на газ. Друг е въпроса, че тук масово се тръби, че старото е по-хубаво. По-здраво и евтино може би да, но няма как да е по-хубаво от новото.
Има няколко човека тук, които си имат старички гоуфета, но иначе карат коли за над 20 хилки. Защо ли...