Oт къде зареждате газ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Oт къде зареждате газ?
Айде бе един Търновлия няма да напише от къде зарежда.До миналата седмица зареждах бензин само в Петрол(знам че не говорим за бензин)и от 10 дена се сдобих със мое голфче на газчица,реших на напълня бултилката догоре.Събра 39 литра, а е 30 литрова и си имаше някой друг литър в нея. Повече никога в ПЕТРОЛ и до тоалетна дори!!!
- Nikolai Roev
- Автомобил:
- Двигател:
Barni написа:Айде бе един Търновлия няма да напише от къде зарежда.До миналата седмица зареждах бензин само в Петрол(знам че не говорим за бензин)и от 10 дена се сдобих със мое голфче на газчица,реших на напълня бултилката догоре.Събра 39 литра, а е 30 литрова и си имаше някой друг литър в нея. Повече никога в ПЕТРОЛ и до тоалетна дори!!!
Аз на Шел в Бургас от 28 литрова бутилка ми сложиха 34 литра газ

-
- Автомобил:
- Двигател:
При мен бяха и нагли,като тръгнах да се разправям ми обясниха че не могат да гарантират колко ми събира бутилката, те вярвали на колонката.Лошото е че никой не ги контролира
Barni написа:При мен бяха и нагли,като тръгнах да се разправям ми обясниха че не могат да гарантират колко ми събира бутилката, те вярвали на колонката.Лошото е че никой не ги контролира
Кои?
-
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:Barni написа:При мен бяха и нагли,като тръгнах да се разправям ми обясниха че не могат да гарантират колко ми събира бутилката, те вярвали на колонката.Лошото е че никой не ги контролира
Кои?
Хората които ти пълнят въздух в резервоара, а аз говоря конкретно за бензиностанция Петрол
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги!!! Зареждам на омв.Днес сипах по спешност на литех..и стана проблем....няколко минути след бензиностанцията колата ми почна да губи обороти и изгасна и безуспесшно се опитах да запаля!
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Последно заредих на Еко 10.5/100 газ, преди това 13/100 от Лукоил
и определено Екото колата фъркаше 

- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
от OMV последния път колата започна да не-може да се изфорсира и чат пат да гасне на ниски обороти,заредих после на ЕКО-то и
убийствена разлика.

Баси. Днес на Екото в Сливен ми сложиха 38литра, винаги са ми слагали максимум 35, поне да не беше 1,33.
Поне утехата ми остава от промоцията...
Поне утехата ми остава от промоцията...
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="ivoststefanov"]от OMV последния път колата започна да не-може да се изфорсира и чат пат да гасне на ниски обороти,заредих после на ЕКО-то и
убийствена разлика.[/quote
Така си е ,боли ме ш..ка за Еко,но там си е наи добра газта!!Това е изтината!!

Така си е ,боли ме ш..ка за Еко,но там си е наи добра газта!!Това е изтината!!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Някой чувал ли е за газ с добавки в нея ,стурава 3-4 стотинки повече ? Иначе и аз от 1 месец съм с АГУ и до сега само на ЕКО съм зареждал ,и съм доста доволен 

altanivan написа:Някой чувал ли е за газ с добавки в нея ,стурава 3-4 стотинки повече ? Иначе и аз от 1 месец съм с АГУ и до сега само на ЕКО съм зареждал ,и съм доста доволен
На Петрол я рекламират с добавка, даже като се разговорих с един от служителите ми разясни надълго и на широко каква е разликата (някаква добавка за по-голяма калоричност). Но на мен лично не ми прави кой знае какво впечатление да върви колата повече , така че и аз си зареждам на ЕКО заради отстъпката

-
- Автомобил:
- Двигател:
Зареждам предимно на ЕКО и съм много доволен.На Лукойл ми качва разхода.Вчера заредих на РАФА ГАЗ .Разлика в работата на двигателя не откривам.Очаквам да видя и разхода, а цената е с 5ст.по ниска
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Еко вдигнаха на 1,37 ,докато Лук Оил си държат 1,35.Петрол пък отидоха на 1,39
!!Ще загубят клиенти ако продължават така!!

- Stefanoz
- Автомобил:
- Двигател:
barni,газ зареждам на Картала,7-8ст е по-евтина,а бензин на петрол-96 

Върни се в “Автогазови уредби”