Night_elf написа:bnick написа:Възможно ли е и мен да ме включиш с по 1 кило и от двете?
Нямаш проблеми. Само после да не си го ям аз тва сирене 2 седмици![]()
Точен съм

Night_elf написа:bnick написа:Възможно ли е и мен да ме включиш с по 1 кило и от двете?
Нямаш проблеми. Само после да не си го ям аз тва сирене 2 седмици![]()
scuba написа:Вземам домашно сирене и кафшкавал от един съфорумец. Зайчар некъв... Овче шакавал - домашно на 10лв/килото. Бях забравил какво е да ядеш истински кашкавал. И кашкавала и сиренето са невероятни
rosy написа:scuba написа:Вземам домашно сирене и кафшкавал от един съфорумец. Зайчар некъв... Овче шакавал - домашно на 10лв/килото. Бях забравил какво е да ядеш истински кашкавал. И кашкавала и сиренето са невероятни
Искам кашкавал и аз
Night_elf написа:А пари не взимам, преди да свърша работата![]()
Ау това как звучи![]()
![]()
Боби данке, ама Миро ще ревнува. Нали ме омъжиха за него
scuba написа:Вземам домашно сирене и кафшкавал от един съфорумец. Зайчар некъв... Овче шакавал - домашно на 10лв/килото. Бях забравил какво е да ядеш истински кашкавал. И кашкавала и сиренето са невероятни
neron_the_wolf написа:Около 5 години съм работил в USA и последната разбрах за един сайт на българин който се занимава там в Атлантик сити с продажба само на българска стока при това домашно производство според мен този начин на пазаруване би бил много добър не мислите ли както сега си пазаруваме и си пращаме разни неща по нета за колите я джанти... я волан... я салон... защо пък да не стане и с стоки домашно производство като например обява от сорта ЗАМЕНЯМ ДОМАШЕН БОБ ЗА ДОМАШНА РАКИЯ... ИЛИ СВИНСКО ЗА ТЕЛЕШКОна някой може да им звучи много тъпо но... аз мисля че има не лош замисъл в казаното
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта