Въпрос за ярката червена светлина за мъгла и стоп светлините

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Re: Въпрос за ярката червена светлина за мъгла и стоп светлините

Мнениеот dancing_niki » Пет 05 ное 2010 22:51

На Б4 ако има цокъл отдясно и се постави само лампа двете светят абсолютно еднакво. На Б5.5 обаче трябва да се пусне проводник, иначе на самата конзола на която са поставени лампите има пин за буксата, но самата букса е празна. Отделно всички лампи без тези за мигачите са с 2 светлини. И там светят ебсолютно еднакво :)

Потребителски аватар
popas
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popas » Нед 07 ное 2010 14:16

А дали на audi A6 свети само от лявата страна? Аз съм си ги направил и двете да светят, но ги ползвам само в мъгла и до сега не съм имал проблем с колите отзад.

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Нед 07 ное 2010 14:23

popas написа:А дали на audi A6 свети само от лявата страна? Аз съм си ги направил и двете да светят, но ги ползвам само в мъгла и до сега не съм имал проблем с колите отзад.

То не ти трябва да имаш проблеми всеки ден... Трябва ти един път някой да те надене като хората, понеже си му извадил очите...

bobocamaro написа:Цитат Чл. 74

(1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
(2) Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 м.

Какво повече обсъждаме?! :screwy

:delete

П.П.: Има закони. Те не са за пасати, голфове, А6-ти, а за ВСИЧКИ!
Който не спазва законите трябва да си носи последствията. Да си плаща глобите. Да му се отнема книжка/свобода/имущество. Не да реве по форумите, че си е забравил светлините и иска да обжалва акта.

АМАН!

Няма да се оправим с такова мислене...

Върни се в “Passat”