Pontiac вече не съществува

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Re: Pontiac вече не съществува

Мнениеот Uneek » Нед 07 ное 2010 19:14

bnick написа:
Golfer_pz написа:Колега а ти случайно да знаеш че тези марки като Хонда и Тойота се произвеждат там а не в Европа и да се внасят :?: :mrgreen: Ох боже колко хора пишат глупости без да знаят коя е истина :screwy mhihi Всички коли които за японски, корейски, немски СЕ ПРОИЗВЖДАТ ТАМ И СА САМО ЗА ТАМ, като най-лесно може да се разбере е като се отвори малко нета да се прочете и най-простото нещо: Обема на моторите им! За това там всички ФВ за с VR6 мотор и кола под 2.0 има мноого рядко!!! Хванете малко попрочетете бе хора преди да пишете глупости!! Енигмата е прав за всичко което казва, защото все пак 10 год. съм живял и всяка година все хода и карам коли между 3.2 и 5.0 като мотори.

Пасат се прави само в Европа, и има мотор 2,0 TFSI с 200кс, толко за VR6. Голф/Джета и Бийтъл в Мексико и Бразилия. Братовчед ми, който живее в щатите ми е разправял, че Бийтъла произведен в Европа е по-скъп, но доста хора го предпочитали, пред Made in Mexico. mhihi Колкото до големите мотори, карай по-често, че идва и техния край mhihi :beer

Нещо се е объркал брачеда, всички битъли се правят в Мехико, просто се различават по особеностите за кой пазар за предназначени, дали за американския или европейския.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Re: Pontiac вече не съществува

Мнениеот group® » Нед 07 ное 2010 19:44

Що си мерите ... знанията, при положение, че всички тук сме 'импотентни' на тая тема :wink:
Факт е, че тук се мери с един аршин, там с друг!
Едно място за паркиране там, е колкото три тук :idea:
Затова и тяхна кола тук, е както 'Гъливер в страната на лилипутите'
А наша там - рикша!
Една от любимите ми коли от детството е Мерцедес 'мечока'. Величествен, мощен ...
Е там като го видях и ми се стори като Тико :oops:
Ами в един Додж Рам, който карах известно време, подлакатника е колкото холната ми маса :shock
Какво има повече да обсъждаме?
Други мащаби, други разбирания!
Няма правилно и единствено!
Иначе всички щяхме да карае голфове mhihi

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”