bnick написа:Golfer_pz написа:Колега а ти случайно да знаеш че тези марки като Хонда и Тойота се произвеждат там а не в Европа и да се внасят![]()
Ох боже колко хора пишат глупости без да знаят коя е истина
![]()
Всички коли които за японски, корейски, немски СЕ ПРОИЗВЖДАТ ТАМ И СА САМО ЗА ТАМ, като най-лесно може да се разбере е като се отвори малко нета да се прочете и най-простото нещо: Обема на моторите им! За това там всички ФВ за с VR6 мотор и кола под 2.0 има мноого рядко!!! Хванете малко попрочетете бе хора преди да пишете глупости!! Енигмата е прав за всичко което казва, защото все пак 10 год. съм живял и всяка година все хода и карам коли между 3.2 и 5.0 като мотори.
Пасат се прави само в Европа, и има мотор 2,0 TFSI с 200кс, толко за VR6. Голф/Джета и Бийтъл в Мексико и Бразилия. Братовчед ми, който живее в щатите ми е разправял, че Бийтъла произведен в Европа е по-скъп, но доста хора го предпочитали, пред Made in Mexico.Колкото до големите мотори, карай по-често, че идва и техния край
![]()
Нещо се е объркал брачеда, всички битъли се правят в Мехико, просто се различават по особеностите за кой пазар за предназначени, дали за американския или европейския.