Vento написа:Изходът е САМО ЕДИН:
- Карайте Голф, Нооо с багажник - Джета/Венто/Бора..... Да сте чули някой да каже за джетаджиите/вентовците/бораджиите, че са селяни?! Неееее....А е посмял, а..... Smackbum eyecrazy
bishop

Sisq0 написа:Мен друго ми е чудно. Във форуми на други марки ни редят на шир и на длъж, голфаджиите били такива/онакива какво що.. е да ама как няма ЕДИН от тея предубедени индивиди да влезе тук и да види има ли мамка му една тема... една едничка.. където да сме оплюли някоя марка или неин притежател. Как можем ние да се отнасяме с уважение към всички? Как можем да сме солидарни? В крайна сметка ние се водим лицето на тая извадка от хора в БГ ... Аз не съм виждал друг форум или друга интернет общност с такъв голям процент на готини хора, както в Нашия (нащо детИ най-хубаво) ...
scuba написа:Аз сега може да си навлека гнева на всички в този форум, но ще кажа следното:
Видя ли "Голф" около мен, отбивам, спирам да го изчакам и като видя, че е на повече от 500 метра пред мен - продължавам.
Не говоря за това кой е селянин и кой не е!!!
Опита ми, потвърждава, че НАД 70% от "голфаджиите" са некоректни шофьори.
Проблема е, че млади момчета дето нямат кинти за "по-яка" кола, вземат Голф, качават на предната седалка една тъпа п**ка и започват да се правят на мъже. А аз в това време карам жената ми децата ми!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта