Борислав Андреев написа:koby написа:аз имам 1.9 тди 1з мотора и миналата зима и 4-те свещи не ми работеха и палех от първия път на -25 градуса понеже съм последна къща и няма какво да ми пази завед и гараж нямам си е малко хладно при нас да не кажа и студено и до преди нялко дена карах с 44ам акумулатор
Подкрепям колегата!
И аз миналата цяла зима без проблем палех,като нито една свещ не грееше!
Така като прочетох всичко взех, да проверя и аз на жена ми Г4 с двг. АНF и какво установих, че всичките свещи са изгорели и 4те нито една нямаше жива
след като ги подменихме при тест дали въобще идва ток до тях се оказа че не идва, а на таблото отчита и изгасва, съответно проверката е направена без да е палена колата поне от 12ч.Не че има проблем пали си от раз и със сигурност нямаше да установя всичко това ако не бях прочел тази тема, но би било логично да подгрява или поне при мен на мерцедеса беше изгоряла една свещ и след като запалех започваше да мига индикацията на нагревателя и по този начин разбираш че имама проблем, а тук нищо

, а не кой с какви свещи и от колко пари карал и на кой колата му палела на -25гр. без свещи..... момчета осъзнайте се