Регулиране волан на Пасат Б5.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
rumbata777
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Регулиране волан на Пасат Б5.

Мнениеот rumbata777 » Пон 08 ное 2010 21:25

mccoy написа:..........захранващото кабелче
струва от порядъка на 400лв.
:shock
Мерси за инфото колега.

Martosax87
Автомобил: Passat B7 DSG + Altea XL DSG
Двигател: CFGB + BKD

Мнениеот Martosax87 » Сря 10 ное 2010 19:05

Айде и аз да се оплача. Още не съм минал и 100 километра с моя Пасат и онази вечер скочих в една дупка, ама то дупка ли е братче... С тия размери по-скоро мязаше на кучешки гроб. И след това последствията: накривена джанта на предна дясна гума, след което и самата гума за 10-15 минути напълно спадна. Изправихме джантата в гаража и я сложихме обратно на колата. Е да, ама не. При движение напред, воланът седи леко надясно, а преди потапянето в трапа не беше така.

Иначе съм доволен, че предницата нито хлопа, нито тропа след скока. Носачът излезе здрав :mrgreen: . Та сега въпросът ми е: С реглаж на преден мост ще се изправи ли волана, както си беше преди това? Аз мисля, че да. Дайте и вие мнение.

mili 75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mili 75 » Чет 11 ное 2010 9:15

Колега с реглаж на преден мост надали ще се оправят нещата, но задължително отиди при някой, който си разбира от работата и най-вече от предници, за да ти каже какво точно си изкривил.Предполагам, че и на реглаж да отидеш ще могат да ти кажат откъде идва изместването, та първо трябва да се установи то и после следва реглажа.И ако някой ти каже да вземеш да си преместиш волана, за да оправиш нещата не го слушай.

Martosax87
Автомобил: Passat B7 DSG + Altea XL DSG
Двигател: CFGB + BKD

Мнениеот Martosax87 » Чет 18 ное 2010 3:04

mili 75 написа:Колега с реглаж на преден мост надали ще се оправят нещата, но задължително отиди при някой, който си разбира от работата и най-вече от предници, за да ти каже какво точно си изкривил.Предполагам, че и на реглаж да отидеш ще могат да ти кажат откъде идва изместването, та първо трябва да се установи то и после следва реглажа.И ако някой ти каже да вземеш да си преместиш волана, за да оправиш нещата не го слушай.

Вече смених предните амотрисьори и десния носач, но нямаше как, дупката беше прекалено голяма и дори катър като Пасата не можа да устои на удара. Сега след смяната на всичките тези неща няма проблем, но воланът отново си стои съвсем леко надясно. Не че ме притеснява или пък ми пречи, но все пак от естетическа гледна точка... :D

Но и аз от доста време не мога да си отговора защо плащаме толкова пари за данъци и винетки, при положение, че само за тази година съм изкривих вече 3 пъти джанта (като се има предвид, че половин година ме нямаше в страната)и като се добавят и последните последици... :beat_butt2

Върни се в “Passat”