Формула 1, сезон 2010

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Re: Формула 1, сезон 2010

Мнениеот Ludia » Пон 08 ное 2010 13:55

Tyan написа:
godfadar написа:Ако не бяха скочили от Ред Бул срещу гафа с Маса,сега спокойно и те щяха да направят тоя морафет,но просто щяха да се изложат повече и от Ферари понеже твърдо бяха заявиха,че отборни няма да има!

напротив ..... ако направят това по такъв явен начин без да е опрял ножа до кокала ...с отбора като отбор е свършено и ще трябва да ...."разделяй и владей"

ножа винаги е до кокъла в този спорт. Всяка точка е важна. Следващото състезание със сигурност Фетел ще пропусне Уебър. Пък дали това е заповед от бокса, преди или след старта, вие си преценете :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 08 ное 2010 18:25

ще пропусне Уебър ако от това зависи титлата да не отиде в Алонсо :)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 08 ное 2010 20:38

Tyan написа:ще пропусне Уебър ако от това зависи титлата да не отиде в Алонсо :)

е, къде е разликата ? да не би някога този шампионат Маса да е имал шанс за титлата ? mhihi :P

Потребителски аватар
mariovasi
Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
Двигател: TSI

Мнениеот mariovasi » Пон 08 ное 2010 21:40

Няма разлика.
Но след изказванията им по темата ферари след ГП на Гер. (как уронвали авторитета и др. люти изказвания)на Ред Бул им запарва.
Хорнер се продра да обяснява от няколко месеца насам как това в отбора му е изключено...в това е разликата.

Направят ли го на Яс Марина ще ги разкьсат.
Не го ли направят, пак...
Най вероятно няма да се наложат заповеди, няма да има нужда ,ще си ги нагласят както им е удобно.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 09 ное 2010 7:40

mariovasi написа:Най вероятно няма да се наложат заповеди, няма да има нужда ,ще си ги нагласят както им е удобно.

:да:
И аз това очаквам. Даже мислих, че още в Бразилия ще ги нагласят... Според мен постъпиха глупаво като не го направиха. :roll:

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Вто 09 ное 2010 7:54

Ако Алонсо стартира 2ри бая ще се поизпотят. Квалификацията немогат да я нагласят кой знае колко mhihi

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 09 ное 2010 8:11

hooligan_sk написа:Ако Алонсо стартира 2ри бая ще се поизпотят. Квалификацията немогат да я нагласят кой знае колко mhihi

е, ако е първи или втори, незнам как ще се противопоставят, ако няма техн проблем. Но едва ли. пистата им приляга много добре на болида... :?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 09 ное 2010 11:38

Ludia написа:
Tyan написа:ще пропусне Уебър ако от това зависи титлата да не отиде в Алонсо :)

е, къде е разликата ? да не би някога този шампионат Маса да е имал шанс за титлата ? mhihi :P

Точно за разлика от Ферари на Ред Бул и двамата пилоти имат шанс за титлата ...за това е глупаво да режат на единия шансовете преди да е станало крайно наложително да се месят .....

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligan_sk » Вто 09 ное 2010 11:40

Реално ред булите и Матешиц по-специално запазиха самообладание в Бразилия за което евала им. Обаче ако не подредят нещата в Абу Даби ще станат просто глупаци :screwy

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 10 ное 2010 11:22

аре бре, ще има ли организация за гледане на финала, или не ? :roll: В това заведение в Изток, аз съм навит. Даже за квалификацията също :roll: Няма сми да отваряме нова тема, дайте да се разберем тук... escrime, hooligan_sk ??? Barbukov е сложен, едва ли за квалификацията ще се навие ? :roll:

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligan_sk » Сря 10 ное 2010 11:32

Ludia написа:аре бре, ще има ли организация за гледане на финала, или не ? :roll: В това заведение в Изток, аз съм навит. Даже за квалификацията също :roll: Няма сми да отваряме нова тема, дайте да се разберем тук... escrime, hooligan_sk ??? Barbukov е сложен, едва ли за квалификацията ще се навие ? :roll:

Аз съм за. Пуснах ЛС на барби че нещо се е покрил тея дни. Кое беше заведението нещо не намирам поста с името?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 10 ное 2010 12:05

hooligan_sk написа:
Ludia написа:аре бре, ще има ли организация за гледане на финала, или не ? :roll: В това заведение в Изток, аз съм навит. Даже за квалификацията също :roll: Няма сми да отваряме нова тема, дайте да се разберем тук... escrime, hooligan_sk ??? Barbukov е сложен, едва ли за квалификацията ще се навие ? :roll:

Аз съм за. Пуснах ЛС на барби че нещо се е покрил тея дни. Кое беше заведението нещо не намирам поста с името?

на ЛС ми е, за това...

escrime написа:
Ludia написа:я обадете кое е това заведение ?

Half Time в Изток. ;)

http://sofia.zavedenia.com/1755/sport-b ... .Halftime/

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 10 ное 2010 12:08

има няква вероятост да ви правя компания за състезанието стига да не се променят плановете ми :да:
ще следя да видя къде ще се събирате и ако имам нужда от разяснение(за адреса) ще съм благодарен да ми помогнете с намирането му :beer

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор

Мнениеот hooligan_sk » Сря 10 ное 2010 12:10

vanko_VW написа:има няква вероятост да ви правя компания за състезанието стига да не се променят плановете ми :да:
ще следя да видя къде ще се събирате и ако имам нужда от разяснение(за адреса) ще съм благодарен да ми помогнете с намирането му :beer

Ще напиша тук когато стане ясно :да:

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Чет 11 ное 2010 11:36

Българин на тест за Формула 1?

Шансовете най-после български пилот да участва в тестове за Формула 1 този път са огромни.

Във вторник и сряда на пистата “Яс Марина” в Абу Даби, където този уикенд приключва световният шампионат, уменията си ще покажат млади състезателиот много страни. Сред тях може да бъде и Владимир Арабаджиев. 26-годишният пловдивчанин, който мина през картинга и “Формула Мастър”, вече е познат със стартовете си в азиатската и основната серия на GP2. Той бе в екипа на “Пикет GP” (името впоследствие бе сменено на “Рапакс”) и на “Колони”, но през септември се раздели с италианския тим заради непрекъснати проблеми.

В “Колони” Арабаджиев имаше възможност да работи с легендарния състезателен инженер Джеймс Робинсън, който в кариерата си е бил партньор на Патрик Хед, Рос Браун, на загиналия трагично трикратен световен шампион Айртон Сена, неговия сънародник Нелсън Пикет и бившия рекордьор по стартове във Формула 1 Рикардо Патрезе.

Дали Арабаджиев ще бъде в центъра на вниманието на специалистите другата седмица, ще стане ясно съвсем скоро. Имената на пилоти, които ще участват в тестовете на “Яс Марина”, вече обявиха от “Макларън”, “Рено”, “Торо Росо”, “Форс Индия” и “Испания рейсинг”.

Източник: 24 часа

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”