пасат б3,амортесори задни,дали е така?
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат б3,амортесори задни,дали е така?
смених задните амортесори,но сега се чудя дали не направих грешка при подреждането.от долу на горе сложих прахоловителите следтова метална капачка и от горе зегерката,дали не трябваше да сложа капачката над зегерката.според мен единствената разлика е че ако съм збъркал прахоловителя ще стои по долу.търсих някъде по интернет да намеря нагледно подредбата,но не намерих нищо.за повторно свалянена амортесорите не ми се мисли
ако някой може да даде инфо за сайт с такива нагледни обяснения,или е сигурен как е точно.благодаря предварително

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: пасат б3,амортесори задни,дали е така?
viewtopic.php?f=6&t=221657&start=0&hilit=%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B8+%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BE%D1%80%D0%B8 темата е със снимка на повечето неща, които са по амортисьора. Не помня да е имало зегерка(беше преди две години), но се сещам за гайка със шайба, с която се закрепват втулката и квадратната металната основа, която от своя страна се закрепва с два болта на бомбето на калника и последно остава бялата пластмасова чашка с гумен пръстен отдолу и четири зъба, които фиксират амортисьора в бомбето и предпазва влизането на прахоляк и т.н. Дано да стана ясно ... 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF