датчик за ABS
-
- Автомобил:
- Двигател:
датчик за ABS
датчиците са от АБС .Въпроса ми е - за кой от автомобилите на VAG групата стават тези датчици и какви са предни или задни ?,За Пассат Б3 задни не са .download/file.php?id=92976&mode=view
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: датчик за ABS
Това е заден датчик за Б4.
Разликата с Б3 е само в куплунга.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Добри, бъркаш 
За В3 са.
И да - не са задни - предни са!

За В3 са.
И да - не са задни - предни са!

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря Ви момчета за отговорите и особенно на Радо.Темата може да и се удари катинара .
radotom написа:Добри, бъркаш
За В3 са.
И да - не са задни - предни са!![]()
Само да добавя и , че някои от първите модели на б4 са с такива .
-
- Автомобил:
- Двигател:
от снимката датчика не става ,четеца е по дълъг и горната част не е извита както видях че е на другото колело, как не погледнах по рано и хич нямаше да поръчвам този датчик от снимката
Да видим колегата rado_thunder дали ще е коректен и да си прибере датчика дето ми го пробута за заден а той и за преден не става ,Аз си мисля айде имам и преден датчик явно момчето не разбира много а пък и аз не догледах а той за нищо не ми върши работа ,не съм за15лв дето платих датчика пий една ракия за мое здраве в понеделник /8 ноември / но не е честно така да се постъпва . Явно това е за други Пасати с АБС .Цял ден съм си играл със стария преден датчик , какво ли не му пръсках не излиза да е.....а м.....а му, на всичкото отгоре се скъса и болтчето дето закрепва датчика към главината .Принудих се да изкарам главината за да мога да разпробия скъсаното болтче да му правя резба и всичко по обратен ред .От 10ч. сутринта до 18ч както писах горе си играх и така датчик не сложих, явно докато купя нов датчик тогава ще бъда без АБС

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
angel1223 написа:... за заден а той и за преден не става..
Чакай, чакай...

Що да не става за преден?!?
Точно преден си е и ако куплунга на кабела ти е същия - би трябвало да нямаш ама ниииикакви грижи да станат!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да ама не ,
Радо , ако ставаше този е..н датчик сега нямаше да пиша тук и да ви задавам въпроси
.възможно е да е преден но за някой друг Пасат но не и за моя ,вчера проверих в магазина на моя приятел и се видя че си мясат но не е същия баш ,/носех стария датчик /.така че новия датчик утре пристига от Софето, ще го снимам и ще кача снимките за да няма писания от рода - не това е преден ляв датчик за еди кой си модел Пасат ,или нещо от този род . Да спирам до тук защото да не почна пиша глупости 

-
- Автомобил:
- Двигател:

-
- Автомобил:
- Двигател:
angel1223 ще споделиш ли колко ти струваше новият датчик и съответно от къде
, че аз където и да питам ми казват едни цени
та ми настръхва косата