Да са ни честити новите цени!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Да са ни честити новите цени!

Мнениеот VW_FEN » Съб 01 юли 2006 16:47

Уррра! Народе! Радвай се и празнувай! 70 стотинки билетче за градски транспорт! Доживяхме и това благо да стане! ;) Сега To be continued с поскъпването на бензина - дано стане два (2) лева, че да се радваме още повече и да благославяме нашите мили управници, за цялостната им плодородна и възвишена политика относно запазването на българския род и наата мила родина! Урррррраааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 01 юли 2006 16:54

:patriot

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Съб 01 юли 2006 17:11

:patriot :patriot :Bulgaria

"И десет лева да стане бензина - я па че си карам колата, и без пари да ми го дават я па че го краднем"
:)

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 01 юли 2006 18:05

нещата са сложни и объркани....

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 01 юли 2006 18:11

Има един образ-редовно го засичам в 306-вади една пачка билети-дупчи една хартийка и проверява дали има билет с такава перфорация :woooow: Вярно,че цените на всичко се вдигат-ама чак пък толкова.....икономичност :shock

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 01 юли 2006 18:19

веселин написа:Има един образ-редовно го засичам в 306-вади една пачка билети-дупчи една хартийка и проверява дали има билет с такава перфорация :woooow: Вярно,че цените на всичко се вдигат-ама чак пък толкова.....икономичност :shock

Хе-хе.. са май малко кофти ще му стане :)... ще трябва да сменя цялото тесте билети :).
Прати му много поздрави от клуб Фау-Ве :).

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Съб 01 юли 2006 18:25

я да видим сега кой ще каже нещо...пак всички си седят нагъзени... :( е**м ти народа :evil: заеби за кво ги говорите изобщо тея? :roll:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 01 юли 2006 18:26

Аз предлагам да стане всичко в евро вече и да се вдигнат цените на всички стоки и услуги с по 10-15 евро!!! А тогава къв кеф ще бъде, просто не е истина! Толкова ще се радвам, че ще ги благославям ден и нощ! И майките им, лелите, чичовците, стринки, бащи, дедовци, баби, братя и сестри... Ама така си и трябва бе, ние в европа ли ще влизаме, или къде? Ами там литър бензитн е 50 евро! ;) Ние тука нищо не знаем. Гледай ся кво ни е гадно тука на по някви си мижави 1.85 бензиня... егати глупостта... :dontknow: :heeeavy metal

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 01 юли 2006 18:31

Jerom написа:я да видим сега кой ще каже нещо...пак всички си седят нагъзени... :( е**м ти народа :evil: заеби за кво ги говорите изобщо тея? :roll:

Е как за кво? Нали щеше да има стачки пред парламента, щяхме да блокираме всички клубове там булеварда, да им покажем, че сме "сила"... абе това е - ние много обичаме да си приказваме и да мрънкаме, но в същото време не правим нищо по въпроса, защото сме се разпаднали на малки съставни частички, всеки е хванал по две работи и се чуди как да свърже двата края и няма време за простотий... Що не сме задружни като гърците? Просто са невероятни, като стане въпрос за граждански протести!!!!!!! Шапка им свалям!!!!!!! :bowdown

Потребителски аватар
inoi
Автомобил: VW Golf III
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот inoi » Съб 01 юли 2006 19:50

40% от раз - евалата бе държавници :patriot
ма и те имат от кой да гледат - маршрутките 50% :rocketwhore
за момента /докъто не решат да вдигнат и газта/ ще е по добре с колата май :roll: :D

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Съб 01 юли 2006 19:51

inoi написа:за момента /докъто не решат да вдигнат и газта/ ще е по добре с колата май :roll: :D

Ми че то през ден с 1-2 ст нагоре :evil: :x :(

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 01 юли 2006 20:16

Стига с тези цени на билетите. Тук сме авто клуб. Аз примерно за последните 5 години съм се возил 1 път с градкия транспорт и ако искат и безплатно да го направят пътуването с ГТ пак няма да го ползвам.

На който му е скъпо - да отиде на село и да си кара колело или каруцата за без пари и това е. Няма да плаща за градски транспорт.

Какво е виновен ГТ или българските управници, че цените на петрола се вдигат. В цяла Европа бензина е 1.20+ ЕВРО. Те го купуват от доставчиците на същите цени както и българските разпространители.

Сега пак ще стигнем до въпроса със заплатите - ами на който му е ниска заплатата, вместо да се оплаква от това в АВТО форум - да отиде да се оплаче на шефа си и да иска увеличение или да смени шефа! Аз така направих и съм доволен. Всеки МОЖЕ! ДЪРЖАВАТА няма да увеличи на никой заплатата (освен ако не е държавен служител). Живеем в пазарна икономика!

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 01 юли 2006 20:19

Vlad777 написа:Стига с тези цени на билетите. Тук сме авто клуб. Аз примерно за последните 5 години съм се возил 1 път с градкия транспорт и ако искат и безплатно да го направят пътуването с ГТ пак няма да го ползвам.

На който му е скъпо - да отиде на село и да си кара колело или каруцата за без пари и това е. Няма да плаща за градски транспорт.

Какво е виновен ГТ или българските управници, че цените на петрола се вдигат. В цяла Европа бензина е 1.20+ ЕВРО. Те го купуват от доставчиците на същите цени както и българските разпространители.

Сега пак ще стигнем до въпроса със заплатите - ами на който му е ниска заплатата, вместо да се оплаква от това в АВТО форум - да отиде да се оплаче на шефа си и да иска увеличение или да смени шефа! Аз така направих и съм доволен. Всеки МОЖЕ! ДЪРЖАВАТА няма да увеличи на никой заплатата (освен ако не е държавен служител). Живеем в пазарна икономика!

Напълно те подкрепям в тва изказване. :да:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 01 юли 2006 20:26

местя в офф-топик...

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 01 юли 2006 20:29

Абе то да бяха само цените на билетите... това е началото ;) Ти като можеш да си смениш шефа и да си поискаш увеличение, други само като го кажат това нещо, директно излитат навън ;)
Защо гърците се вдигат всички да протестират, когато трябва, а ние не се вдигаме? Щото тука при нас винаги ще се намери някой като тебе, който няма оплаквания и така. Всеки си трайка, да не си загуби работата и тва е. :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”