...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:22, променено общо 3 пъти.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:21, променено общо 1 път.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Важното е че ти си се разминал, иначе така на думи нищо не може да се каже за колата, трябва да се види. Общо взето винаги има начин да се оправи, но ако е много усукана трябва да си направиш сметка дали си заслужава. Най-добре е да си я види теникиджия.Я дай малко повече инфо какъв беше Сеата и къде стана произшествието.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:21, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:28, променено общо 1 път.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:Другия изглеждаше така все едно се е блъснал в колоездач![]()
Посчупиха му се пластмасите отпред-решетка, броня...фаровете са здрави.Колата беше Сеат.
Ето едно чертежче.много е куцо ама не ме бива в тез работи![]()
Преди да направя обратния завой се огледах 100%-ово!И нямаше друга кола.И в последния момент като съм бил посредата на платното пича е излетял от уличката в която не виждам нищо...и-ПРАС![]()
Какво стана всъщност имаше ли актове, господа полицай и т.н.........много съжалявам че така е станало...............радвай се че си жив и здрав това е най-важното.......всичко друго ще се оправи.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Наистина се радвам, че сте се отървали всички без нищо... В крайна сметка това е най-важното...
Колкото до колата, на първо четене (така без снимки) е - продавай на части. Ще додадеш малко или повече и ще си вземеш нова 2/3-ка... Щото ако тръгнеш да я правиш, само за боядисването ще те одерат зверски, а щом и бая тенекета има за оправяне, не знам... Най-добре е тенекеджия да ти каже, но засега мисля така...
Колкото до колата, на първо четене (така без снимки) е - продавай на части. Ще додадеш малко или повече и ще си вземеш нова 2/3-ка... Щото ако тръгнеш да я правиш, само за боядисването ще те одерат зверски, а щом и бая тенекета има за оправяне, не знам... Най-добре е тенекеджия да ти каже, но засега мисля така...

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 17:28, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”