Интересува ме какво мислите за този автомобил, има ли бъдеще той у нас при тези цени на горивата, гражданските отговорности и др.? Бихте ли вие дали тези пари за тази кола? Мерси предварително
Според мен това е един много хубав градски автомибил,особено версията TDI 3L с разход 3 литра на 100 километра : : Разговарял съм със собственик на такова чудо и човека каза,че е супер доволен от колата.Аз лично мисля следващото ми VW да е такова
Изключителен автомобил - при това и динамиката е на доста добро ниво - много от елементите са олекотени, а и двигателят е 61 к.с., което не е никак малко за ниската маса на колата. Като цяло мнението ми е положително!
Автомобилът наистина е изключителен но е смешно да се говори че струва 10-11хил. де да беше така истината е че има 1-2екземпляра коитосе продават по нашите автокъщи/интересното че се продадат на 30000км и след половин година ги виждаш в същата автокъща на 25000км / на цена около 17000хил. а колко са изстрадали и на колко стотин хиляди са не ми се говори аз лично съм пробвал едното.
А за разхода при включен темпомат на 80км/ч е 2.39л.