Поло-срещи - архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Поло Срещи!Всяка 2-ра Неделя на месеца!

Мнениеот hooligans » Вто 09 ное 2010 21:41

snuupy93 написа:
Bobi_S13 написа:аз ги оценявам! следих ти темите с интерес, и тази за поло сбиркатта
и онази от миналата седмица за НИМ

еваля, справяш се идеално за сапунерка

Малко късничко е вече за това. Снимките са премахнати.

На мен ми харесаха снимките, но не очаквах, че трябва да ти благодаря и тн :shock
И сега очакваш всички да почнем да ти ревеме и да се молиме да пуснеш пак снимките ли?
Жалко, че толкова рано си излезнал от http://www.teenproblem.net , можеше да излезне нещо от теб!
Айде колелцето и обратно в горепосочения сайт :beat_butt2

Сега по темата, чичи и на мен ми харесва Фестивална, знаеш че офиса ми е на 5 минути, не е до мързел
Мойте проблеми са с влизането там, има легнал полицаи и тн, някой път ще пробвам да влезна, пък ако не мога ще я оставя на пътя mhihi

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Вто 09 ное 2010 21:45

Изобщо не искам никой да се моли, за разлика от теб, аз няма да кажа, кой къде да ходи и какво да прави. Никой не ме е бил през главата, да пътувам през цяла София с колело за да снимам коли, аз сам съм си виновен. Просто мислех, че ще оцените поне труда, че съм си мръднал гъза от единият край на София до другия. Пък вече за снимките, не на всеки може да се харесат.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Вто 09 ное 2010 21:47

край на драмата, тва е тема за Поло Сбирки!

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Вто 09 ное 2010 21:47

що не каза да ти дам 5лв за такси?

Мрънка в другата тема ок
сега се размрънка и в тая? :screwy
Пък почна да казваш и кой ходи и кой не ходи, че и кой да се обажда
я малко на контрата

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Вто 09 ное 2010 21:54

Колега ти си отишъл с колело от др край на София, аз знаеш ли аз за тия срещи колко пътувам ? Минимум 120 км :screwy аз не отивам за снимки или за нещо друго, отивам да видя приятели да се запозная с нови. Ти като дойде защото не дойде да се запознаеш с нас представи се. Разбирам не познаваш никой и аз бях така преди 4 години винаги има 1 ви път. Да не успях да дойде с полото но пак дойдох.
П.П Снимките който направих да с телефон са не са с кристално качество, но са спомен, и много ме подразни това, че ми замесваш името (ника) с някакви квалификации.
П.П2 Моето мнение го знаете лично Фестивална ми е по близо ама по принцип ми е се тая къде ще е оставям на вас да решите :beer

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 09 ное 2010 22:19

hooligans написа:що не каза да ти дам 5лв за такси?

Мрънка в другата тема ок
я малко на контрата

http://www.impulse.bg/snuupy93/chaction/feed

mhihi

И на мене ми излезе скъпо. От Свобода до НИМ, от там 1 час по рано на ОМВ-то.. па един омлет пляснах.. па после едни пържени картофи, биричка, бензина.. :( Ти с един сникърс и си върнал едни 1500 калории :

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Вто 09 ное 2010 22:44

Vizor написа:
hooligans написа:що не каза да ти дам 5лв за такси?

Мрънка в другата тема ок
я малко на контрата

http://www.impulse.bg/snuupy93/chaction/feed
:

Ма, този профил е деактивиран, още преди сума време бе, колега. Както казаха хората горе, стига със спама.

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Сря 10 ное 2010 8:45

Колега snuupy93,
искам само да ти поясня, че в тази тема и по тези срещи ходим обикновено една група хора които се познаваме доста отдавна. Правили сме много неща едни за други и някак си сме станали изключително близки и сплотени. Не просто колеги от авто форума, а приятели!
Вероятно не ме познаваш, но ако се заровиш в архивите ще разбереш, че по тези срещи съм от самото начало, че съм имал поло още когато ти си бил само розов поглед и, че с тези момчета сме нещо повече от форумни никове (нищо, че отдавна смених полото с голф).

Знай също, че никой никога не е ограничавал или пречел на нови хора да се присъединяват към така наречената "поло секта" дори напротив. ТИ обаче с поведението си надали ще успееш да се интегрираш...
Тук никой на никого нищо не дължи. Всичко което сме правили и правим един за друг е на добра воля. Такива тъпащини от сорта "дай си ми снимките, на си ти парцалките" и "що не ми обърнахте внимание?"... - на детската площадка ако обичаш. Това е автофорум за мъже, а не юношески клуб.
Ако искаш да намериш приятели и съмишленици с общи идеи около общата марка и модел... ще трябва да оставиш лигавщините и фасоните вкъщи и си добре дошъл.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Сря 10 ное 2010 8:57

snuupy93 аз си поговорих с тебе горе, да ти кажа винаги е така като си на за сефте на такава среща.
И наистина всички се знаем от време оно и такам, ако имаш желание винаги можеш да се присъединиш.
А снимките бяха добри, нз защо ги изстри.
Всички сме снимали и качвали, а groznika има даже няколко клипа снимани с камера и обработени.
Не очаквай от това някакви поклони - всичко е въпрос на желание :wink:
А и groznika беше горе, нз дали си разбрал mhihi
Стегай се малко и на другата среща идвай :wink:

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Сря 10 ное 2010 14:55

И вие сте прави :да: Всеки е прав за себе си според мен.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Сря 10 ное 2010 16:07

:beer За да заровим томахавката следващата среща на залата (ако е там) ще си стиснем ръце. Чичи и той може да те черпи от неговите домашни еклери, ако си щастливец и носи :mrgreen:

Потребителски аватар
M_POLO
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBAB

Мнениеот M_POLO » Сря 10 ное 2010 20:28

groznika написа:Колега snuupy93,
искам само да ти поясня, че в тази тема и по тези срещи ходим обикновено една група хора които се познаваме доста отдавна. Правили сме много неща едни за други и някак си сме станали изключително близки и сплотени. Не просто колеги от авто форума, а приятели!
Вероятно не ме познаваш, но ако се заровиш в архивите ще разбереш, че по тези срещи съм от самото начало, че съм имал поло още когато ти си бил само розов поглед и, че с тези момчета сме нещо повече от форумни никове (нищо, че отдавна смених полото с голф).

Знай също, че никой никога не е ограничавал или пречел на нови хора да се присъединяват към така наречената "поло секта" дори напротив. ТИ обаче с поведението си надали ще успееш да се интегрираш...
Тук никой на никого нищо не дължи. Всичко което сме правили и правим един за друг е на добра воля. Такива тъпащини от сорта "дай си ми снимките, на си ти парцалките" и "що не ми обърнахте внимание?"... - на детската площадка ако обичаш. Това е автофорум за мъже, а не юношески клуб.
Ако искаш да намериш приятели и съмишленици с общи идеи около общата марка и модел... ще трябва да оставиш лигавщините и фасоните вкъщи и си добре дошъл.

Mного съм съгласен за което :beer

а отностно срещите предпочитам да са на НИМ но както прецените важното е да ги има срещите :wink:

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Сря 10 ное 2010 20:32

Вечерта връщам снимките, където им е мястото, беше глупаво да ги махам. Айде пък на следващата среща ще пробвам новото фото ;)

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Чет 11 ное 2010 0:16

snuupy93 написа:Вечерта връщам снимките, където им е мястото, беше глупаво да ги махам. Айде пък на следващата среща ще пробвам новото фото ;)

Ето това е мнение на място :да:

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Чет 11 ное 2010 9:16

snuupy93 написа:Вечерта връщам снимките, където им е мястото, беше глупаво да ги махам. Айде пък на следващата среща ще пробвам новото фото ;)

Чудно, айде и скоро с 2F на срещите да идваш 8)

Върни се в “Организационен”