централното ми забива passat b3

Техническа и сервизна информация за Passat
van4o_v
Автомобил:
Двигател:

централното ми забива passat b3

Мнениеот van4o_v » Вто 02 ное 2010 21:46

Здравейте,колеги! Пробемът ми е следния - на passat b3-ката ми центрелното на моменти отказва.В смисъл натискам копчето, но колата не се отключва. Когато стане така си отварям с ключа ,но когато дам на контакт алармата запищява, защото тя се спира с отключването на вратите от дистанционното. Когото така забие централното , започвам да чакам и след около 5 минути започва да бачка, спирам алармата, паля и тръгвам. Въпросът ми е къде може да е проблема. Искам да знам ,също така, как мога да си спра алармата и като заключвам, с дистанционното, да не се активира и тя. Така няма да се поставям в кофти ситуацията да седя в колата, алармата да пищи и аз да не мога да я спра. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: централното ми забива passat b3

Мнениеот Теодор » Вто 02 ное 2010 21:53

Проблема е в алармата а не в централното :idea: Тя командва централното а не то нея, смени я :wink:

van4o_v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот van4o_v » Вто 02 ное 2010 22:02

А как мога да я спра докато я сменя, зашото понакога даже и да заключа с ключа тя си си включва сама?

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Вто 02 ное 2010 22:08

Ако нямаш ключ за изключване/както май ще е твоя случай/ще ти трябва човек запознат с конкретния модел аларма :idea: Най добре иди в сервиз за автоаларми.

Потребителски аватар
stanimak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimak » Сря 10 ное 2010 10:23

Колега с годините алармите започват да правят въртели, мойта например ми включваше мигачите едновременно и двата.Проблемът беше в едно от релетата на алармата /залепваха му контактите/, смених го и всичко се оправи.Освен това спойките на платката "изтиват" с времето и се налага презапояване /това важи и за другата електроника в автомобилите/.А колкото до изключването на алармата би трябвало да е захранена през предпазител, махаш го и си без аларма.

Върни се в “Passat”