batmartolaneca написа:VW Polo 86C 2F, комби версията, 1.3L, пълен карбуратор.

batmartolaneca написа:VW Polo 86C 2F, комби версията, 1.3L, пълен карбуратор.
batmilko написа:нещо натегнат ми се струваш, май требе да олабишGREEN_lADY написа:batmilko написа:Ludia написа:weekend на български се пише уикендDead man написа:Колко близо до София,палавнико ???![]()
палавниците явно го пишат уийкенд![]()
![]()
ще го пиша както ми е кеф,нещо против?
Завиждате,че на тия години си права кефа с гаджето, а изпълнителя на "Я елате пиленца при батко" на мойте години е гледал вестници и списания и си е бил ч*****![]()
или да те олабим![]()
ти на Бота ни ъкъла мое стигнеш, нито чикиите дори, срещу мен да тичаш пак нема да ме стигнеш, споко
ае, успех с любовния уиЙкенд и ползвай предпазни средства, да не земеш да се размножиш
Golf_Diesel_ написа:2ката e много красива, но седалките са още по-уникални http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
ISRalien написа:Пичове, предлагам да си направим клуб "бивши на елфката", да споделим опит, едно, друго![]()
![]()
bonev написа:Здравейте колеги,
продавам eмайлиран бойлер Дипломат 80 л - 3 kw. Купуван 2004 г, ползван е не повече от 10 пъти. Като нов.
Цена 130 лв
0885529414 Виктор
golfmk1 написа:surfista_4490 написа:am da mi go edete![]()
![]()
![]()
![]()
МИ ДАВАЙ ГО
vaskoto1 написа:...нещо тия концепции с еднаквия външен вид се израждат дотам, че туарега да прилича на поло на стероиди...
dishata написа:а от кое село си колега да сметна еконта до моето село за седалките?
Специално на твоя Г3 сигурно е 400 км/ч. Бъди спокоен
chakala83 написа:...а сега се форсира до 45000 и че до 50000 и трябва да върна до 3000 за смени на друга предавка...
Dasti написа:Джанти 13ки 4х100 57ц.отвор 4 бр. 100лв 0887377335 Ceco
коментар на място
scuba написа:vaskoto1 написа:бах!водолазе, тва зъби на задника ли има или ми се види?
Нема зъби на задника.. Има едни големи крака на гъза, ама ТОЧНО тва дето съм снимал има само един крак.. леко поожулих другия
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта