ChimeyJimmey написа:Пак не разбрах как доказа БАШ с тези картинки, че спадът е БАШ от драйверите, ама нейсе.
Живи, здрави...
Ти си роден да спориш,какво доказва,та какво доказва.Доказва ти това че мога да си ползвам няколко тежки програми и да си гледам клип с добро качество,или филм в ХД формат без да се товари само процесора.И сигурно пак ще попиташ и какво от това,ами точно това е че вече видеокартата ще се занимава с това,от части де,а процесора мога да го използвам пълноценно за други програми.Темата е пусната за това че вече се правят 1те стъпки от АТИ в това отношение.Както процесора,така и видеокартата има процесор,който е време да се заеме с част от товара(рендирането на видео потока)а не само с игрите и тяхното обработване.Ти поглеждал ли си какво става когато пуснеш филм от 720p, 1080p,какво му става(говорим за по слабите процесори),идва му малко повече битрейта и започва едно насичане,е тука вече няма да е така,1та стъпка е направена.До сега с нито един кодек или каквото и да е,не съм постигнал за най обикновен филм в двд формат,рендиране на видеото през картата на 12-15%,едва,едва на 6-8%.Сега това ми е поднесено на готово с драйверите.Освен по горе написаното се забелязва и доста подобрена картина при играта Battlefield 2142 - Titan Lite II.Направо накъсването което се получава на моменти,въпреки че видеокартата покрива и отгоре минималните изисквания.Дали ти си доволен или не,няма значение,всеки си решава за него,за мен,да аз съм доволен,чаках от 1 година Ати да се наканят да тръгнат в правилната посока имайки напредвид че АМД-АТИ и тяхната политика е насочена за малко пари добра производителност на тяхните конфигурации,примера е Dragon,Spider.