Внимавайте, мобилни оператори с нови измами
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Внимавайте, Виваком с нова измама
аз отказах да го подновя за 2 години
след 2 месеца пак ми се обадиха дали искам за 1 година да го подновя
аз се съгласих
и си го поднових и те ми казаха че ще ми изпратят формуляр за новия договор и всичко оправено
пс:досега проблеми с тях не съм имал
след 2 месеца пак ми се обадиха дали искам за 1 година да го подновя
аз се съгласих
и си го поднових и те ми казаха че ще ми изпратят формуляр за новия договор и всичко оправено
пс:досега проблеми с тях не съм имал
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
drago_tr написа:Да използвам темата...абонат съм на глобул...договора ми изтича на 07.01.2011г. Искам да си закрия телефона...какъв е срока за предизвестие че искам да го закрия? Питам това защото на оператор ми казаха че трябва да има едномесечно предизвестие...отидох в офис на глобул и от там ми казват ...нееееееее.....3 дена преди да ви изтече договора елате и си подайте заявлението.....Ха сега на кого да вярвам....Да не стане после ама ти нямаш едномесечно предизвестие и пак цяла година роб на тия византийци
Мене така ме прецакаха с още една година. Отиди на 3 декември, примерно и подай молба за прекратяване. Ще искат да си платиш останалата част от договора и изговореното.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Искат по 25 лева неустоика за всеки месец при условие че съм на 8 лева такса 

- drago_tr
ivo_555 написа:Нали уж тези разговори с оператор се записвали?
Разговорите МОГАТ да бъдат записвани

- veso-golfa
- Автомобил: Golf 3
- Двигател:
- Контакти:
ех тия оператори през 9 морета ще те прекарат и сух ще те изкарат мамта си .. аз лично от виваком оплаквания нямам 3 години съм към тях и засега са коректни
- drago_tr
veso-golfa написа:ех тия оператори през 9 морета ще те прекарат и сух ще те изкарат мамта си .. аз лично от виваком оплаквания нямам 3 години съм към тях и засега са коректни
Абе и аз към глобул бях толкова години лоялен клиент ама виж накрая какво се получава...пълно разочарование.....докато си им абонат всичко е ОК...ама речеш ли да се отказваш...ТОМОЗ...то май със всички е така
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
drago_tr написа:Искат по 25 лева неустоика за всеки месец при условие че съм на 8 лева такса
Интересно. За прекратяване на договора при мен беше 12 месечни вноски по 10 лв. Такава ми беше месечната такса

- drago_tr
bnick написа:drago_tr написа:Искат по 25 лева неустоика за всеки месец при условие че съм на 8 лева такса
Интересно. За прекратяване на договора при мен беше 12 месечни вноски по 10 лв. Такава ми беше месечната такса
информацията която ти давам е от преди 2 дена...толкова ми поискаха

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При евентуално дело, поне според мен, този договор пада. Те трябва да докажат, че имат сключен договор, т.е. трябва да докажат в съда, че има валидно получено от абоната волеизявление - съгласие за сключване на договор. Ако не могат да го докажат, а това според мен няма как да стане законно, защото тези записи, освен ако не са направени по някакъв нов ред, за който аз да не знам, нямат доказателствена тежест в съда. И така ...
Те да си искат парите, вие няма да им ги давате, те да си водят дело за да ги вземат, вие правите възражение, че такъв договор не съществува, те трябва да докажат обратното и отиваме на горния вариант. Дори да примем, че извадят запис, който съдът да признае, в него ще се чуе само едно ясно НЕ от ваша страна.
Ай дайте сега по една бира.
Те да си искат парите, вие няма да им ги давате, те да си водят дело за да ги вземат, вие правите възражение, че такъв договор не съществува, те трябва да докажат обратното и отиваме на горния вариант. Дори да примем, че извадят запис, който съдът да признае, в него ще се чуе само едно ясно НЕ от ваша страна.
Ай дайте сега по една бира.

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
drago_tr написа:bnick написа:drago_tr написа:Искат по 25 лева неустоика за всеки месец при условие че съм на 8 лева такса
информацията която ти давам е от преди 2 дена...толкова ми поискаха
Имам чувството че служителя им те е..ва нещо!Отиди в друг офис!
- drago_tr
Е къде да ида другаде...това им е централния офис в Пловдив 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
drago_tr написа:Е къде да ида другаде...това им е централния офис в Пловдив
Просто в някой друг тяхен офис!Да видиш дали е достоверна информацията която ти дават!
- Fen united
- Автомобил:
- Двигател:
Изглежда тия оператори са сключили ,,картелно споразумение''по между си!Най-правилната стратегия,според мен е да се избере по-малкото зло!!!

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че твърде много се впечатлявате от договорите с тези мошеници, от доста години дължа на един оператор 165лв без лихвите, ако има лихви(как е натрупана тази сметка е друга тема) и това е
ще имат да вземат. Преди година и нещо един колега имаше проблеми с Глобул и сега и той им дължи някаква съчинена сума. По никакъв начин не могат да си получат измислените вземания, особено, ако няма реален подписан договор. Не мисля, че ще са такива идиоти да занесат "подписания" по телефона договор в съда. Просто злоупотребяват с коректноста на хората и им вменяват задължения, а особено по-възрастните вземат тези "задължения" твърде насериозно.
От няколко години съм с предплатена карта на вивател и съм много доволен.
Искали неустойка, ми нека продължават да си искат, просто не им я давайте.

От няколко години съм с предплатена карта на вивател и съм много доволен.
Искали неустойка, ми нека продължават да си искат, просто не им я давайте.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”