Моят VW Golf 3 Variant VR6 2,9i Syncro
Re: Моят VW Golf 3 Variant VR6 2,9i Syncro
Много се извинявам на колегата, но това комби си е недоразумение от самото му прозводство и каквото и да го правиш няма да стане класическо ГТИ.Сори ама комби и голф нещо не се връзва много.
На това комби ще му отива повече каравана отколкото тези фарове, решетки и т.н.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Тва комби като те отвее като спрял
Пък нека е комби 
Не може само хечбеци.Станаха банални.

Не може само хечбеци.Станаха банални.
- adrenalin_93
- Автомобил: Vw Golf 3
- Двигател: GTI-ABF 1994
- Контакти:
Мале аз останах просто без думи голфа е меко казано супер... 

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Колата е много добра и ценна в истинския смисъл на думата,според мен трябва да се пази в заводски вид без грам тунинг
Винаги са ме радвали спортните комбита от Германия 

- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
колата е супер, ама колегаааа
дай още снимки да я погледаме деее 

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
vw20v написа:Много се извинявам на колегата, но това комби си е недоразумение от самото му прозводство и каквото и да го правиш няма да стане класическо ГТИ.Сори ама комби и голф нещо не се връзва много.
Според мен недоразумение е само Поло комби, Голф горе-долу става. Аз GTI и не искам да става, GTI-та под път и над пъта, такова изпълнение на VR6 (дори и не комби) колко често си виждал? Не исках комби, но така се получи. Сега не съжалявам, много е удобно!
...с караваната отзадSANDO 1 написа:Тва комби като те отвее като спрял![]()

Жоре, сори, ама просто не мога да карам коли в заводски вид, не ми е в стила! И Трабант комби или Москвич 408 да карам, пак ще са уникални.Achim Lauritzen написа:...според мен трябва да се пази в заводски вид без грам тунингВинаги са ме радвали спортните комбита от Германия

Ами, мислех си, че тия стигат. Откъде да я снимам още? Някой ден може да намеря подходящ пейзаж и да снимам още една сесия.iv0_bs90 написа:колата е супер, ама колегаааадай още снимки да я погледаме деее
Сетих се, че имам снимки отдолу. Понеже е синхро, също е интересно и доста различно - кардан, задното окачвано и е с две отделни изпускателни системи до края.
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
е не сме я видяли с avusa - "новите джанти"
а и никой няма да откаже снимките отдоло 

- Vento
Още не съм сложил AVUSа, защото се колебая зимните или летните гуми да им монтирам. Но май ще са зимните, че тия BBS не мога да ги гледам вече, а идва зима, поне малко разнообразие, докато си купя точно такива джанти, които ми допадат за тази кола.
Скоро ще се постарая да има още снимки + тези отдолу
Скоро ще се постарая да има още снимки + тези отдолу

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
vw20v написа:Много се извинявам на колегата, но това комби си е недоразумение от самото му прозводство и каквото и да го правиш няма да стане класическо ГТИ.Сори ама комби и голф нещо не се връзва много.
То по тая логика и AUDI RS2 Avant ще да е недуразумение

Пичове колата си е грозна и това е факт.А някой ако ми сравнява комбита първо да прочете за кое комби съм писал и тогава да коментира.Този голф евала на оборудване и мотор , ама за съжаление комби
.Аз прекратявам писането, като исках да кажа , че на тази кола каквото да й сложиш стой излишно.И все пак кола и жена трябва да имат стойка. А тази кола определено няма стойка, но щом харесвате само гримирани жени, но дебели избора си е ВАШ.

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
vw20v написа:Пичове колата си е грозна и това е факт.А някой ако ми сравнява комбита първо да прочете за кое комби съм писал и тогава да коментира.Този голф евала на оборудване и мотор , ама за съжаление комби.Аз прекратявам писането, като исках да кажа , че на тази кола каквото да й сложиш стой излишно.И все пак кола и жена трябва да имат стойка. А тази кола определено няма стойка, но щом харесвате само гримирани жени, но дебели избора си е ВАШ.

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
vw20v написа:Пичове колата си е грозна и това е факт.А някой ако ми сравнява комбита първо да прочете за кое комби съм писал и тогава да коментира.Този голф евала на оборудване и мотор , ама за съжаление комби.Аз прекратявам писането, като исках да кажа , че на тази кола каквото да й сложиш стой излишно.И все пак кола и жена трябва да имат стойка. А тази кола определено няма стойка, но щом харесвате само гримирани жени, но дебели избора си е ВАШ.
всеки има различен вкус, нормално е и на някой да не харесва. Разбрахме мнението ти, достатъчно..., но да се опитваш да ни убеждаваш става леко прекалено вече...
- Vento
pe6kata написа:... всеки има различен вкус, нормално е и на някой да не харесва. Разбрахме мнението ти, достатъчно..., но да се опитваш да ни убеждаваш става леко прекалено вече...
Абсолютно съгласен!

Много ми е интересно обаче пичът да покаже той какво кара и как го е направил.

- T.C.T.
- Автомобил:
- Двигател:
golfmk1 написа:hooligans написа:http://www.cars.bg/u228015
какво правиш бре, не продавай арната колица!!!
Спокойно бре Жоре.Няма кой да я оцени.Поне в булгаристан
На тая цена и в Германия няма да я оценят.

Колата е хубава,но като изходим от факта, че всеки има различен вкус, апетит представлява единствено VR6 мотора.