GT limited edition написа:Абее ... майнии ... тая тема нещо умря ми се струва ...![]()
И да отбележа през седмицата трудно може да се намери някой на ОМВ-то , зачестиха срещите в петъка, съботата и недделята ... ааааа ! и да допална с една информация че продавам ксенонови крушки Н1 35в. 6000к. 20лв двете
ivo8181 написа:Всеки ден ли има срещи по принцип ,защо не идвате и на основната среща да разширим колектива в четвъртак на стадиона, някой ден ще зема да намина пък да видим кво става
n-i-k-o написа:ivo8181 написа:Всеки ден ли има срещи по принцип ,защо не идвате и на основната среща да разширим колектива в четвъртак на стадиона, някой ден ще зема да намина пък да видим кво става
идвали сме на основните срещи.тези срещи на омв са тип по дълго кафенце
отначало бяхме просто колеги от форума но в последствие станахме и добри приятели.всеки нов колега/приятел е добре дошъл.някой от постоянно присъстващите(а те не са много)ако има да каже нещо друго нека сподели.аре до петък вечер
xploid91 написа:Неска бяхте ли!? Щото аз към 19:20 бях там ама никой нямаше
Незнам сигорно аз съм сляпvackooo написа:xploid91 написа:Неска бяхте ли!? Щото аз към 19:20 бях там ама никой нямаше
абе я недей да лъжеш![]()
![]()
в 19:20 бяхме над 10 ч0века и искаш да кажеш ,че сме сляпи ли???
![]()
![]()
За теб утре ще има голямо наказание в Реалто![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта