Помощ за избор на Пасат В5.5
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помощ за избор на Пасат В5.5
Не скоростите дават дефект,а демпферния маховик-ориентировъчна цена за ремонт 1500/2000 лв
да бе колега нещо там по скоростите важното е че ремонта струва една камара пари
луда работа направо тия парите ги немат за нищо

- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
banov написа:e нема да лъжа кой не вярва да дойде да го кача4.7-5 литра при скорост 150-160
обаче дигна ли повече харчи сигурно тройно мамицата и .от англия я докарах магистрали кат стъкло.даже в града първоначален разход ми го дава 7.обаче после скача на 9 и нещо.ей нз да ме вози па за 2 литра повече или по малко нема се цигана ич.ПРОДАВАМ ГО МЕЖДУДРУГОТО
Е няма да лъжеш, ама леко послъгваш или просто борда те лъже страшно много! Този Пасат вдигнеш ли над 150, под 7 не можеш да имаш разход!
Ха, сега видях, че го продаваш , хохохох, това май е част от рекламата

mccoy написа:Оня ден ми хвалят един Пасат 2004г. 131кс
а нещата които ме озадачиха са:
5 скорости
климатик вкесто климатромик
маркировка по стъклата ....01
цена около 8000лв.
Този Пасат е с първа регистрация не по-късно от 2002 година. Тези са много нагли да го "подмладяват" с цели две години, може и да са 3!
Точно тази цифра на стъклата е много определяща. Винаги гледай на повече от едно стъкло, защото някое може да е сменяно

OvivO написа:banov написа:e нема да лъжа кой не вярва да дойде да го кача4.7-5 литра при скорост 150-160
обаче дигна ли повече харчи сигурно тройно мамицата и .от англия я докарах магистрали кат стъкло.даже в града първоначален разход ми го дава 7.обаче после скача на 9 и нещо.ей нз да ме вози па за 2 литра повече или по малко нема се цигана ич.ПРОДАВАМ ГО МЕЖДУДРУГОТО
Е няма да лъжеш, ама леко послъгваш или просто борда те лъже страшно много! Този Пасат вдигнеш ли над 150, под 7 не можеш да имаш разход!
Ха, сега видях, че го продаваш , хохохох, това май е част от рекламатаAnyway!
mccoy написа:Оня ден ми хвалят един Пасат 2004г. 131кс
а нещата които ме озадачиха са:
5 скорости
климатик вкесто климатромик
маркировка по стъклата ....01
цена около 8000лв.
Този Пасат е с първа регистрация не по-късно от 2002 година. Тези са много нагли да го "подмладяват" с цели две години, може и да са 3!
Точно тази цифра на стъклата е много определяща. Винаги гледай на повече от едно стъкло, защото някое може да е сменяно
шшшш приятел смятай значи тия дет го продават колко са в час

-
- Автомобил:
- Двигател:
В тази страница http://www.automedia.bg/catalog/car_85/model_514/ няма един двигател на Пасат Б5,5
Ето го и него:
Означение Цилиндри/клапани кубици киловати конски сили при върт. момент при маркировка производсто от - до
2.0 TDI (PD) (DPF) 4/8 1968 100 kW (136 PS)-4000 min−1 335 Nm - 1900 min−1 BGW 11/2003–05/2005
Предполагам са много редки точно с този двигател, но все пак го има като модел.
При буквите отзад TDI, DI са червени
Ето го и него:
Означение Цилиндри/клапани кубици киловати конски сили при върт. момент при маркировка производсто от - до
2.0 TDI (PD) (DPF) 4/8 1968 100 kW (136 PS)-4000 min−1 335 Nm - 1900 min−1 BGW 11/2003–05/2005
Предполагам са много редки точно с този двигател, но все пак го има като модел.
При буквите отзад TDI, DI са червени

- simo7
- Автомобил: Джета
- Двигател: 2012г
Няма значение дали има или няма такъв двигател ,въпроса е че колкото и да се напъва да ни убеждава Банов със 120км/ч даже да кара не може да достигне 5/100 разход да не говорим за 160км/ч.Но важното е че той си вярва.
- OvivO
simo7 написа:Няма значение дали има или няма такъв двигател ,въпроса е че колкото и да се напъва да ни убеждава Банов със 120км/ч даже да кара не може да достигне 5/100 разход да не говорим за 160км/ч.Но важното е че той си вярва.
Е, той все пак призна, че си продава Пасата, така че докато го продаде, може и 3 на сто да гори със 180 км/ч

- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
ето разхода на б5-116 коня, на магистрала Хемус със средна скорост около 110-120км.комби 2ма. човека+багаж.опитвам се да кача сега снимки амааа...
даде ми среден разход 4.4/100.

- OvivO
По магистрала Хемус, но предполагам от Ботевград към София? А не в обратната посока?
На мен ми е давал разход 4,2 л по магистрала Тракия, но с 90 км/ч с включен темполимит ( автопилот ) - 131к.с. лимузина
На мен ми е давал разход 4,2 л по магистрала Тракия, но с 90 км/ч с включен темполимит ( автопилот ) - 131к.с. лимузина
Темата зави доста в банкета.
Колега като си купиш колата да не забрави6 да се похвалиш с покупката:)
Гледай да е с читав двигател!!!
Относно разхода 1.9 ТДИ 131к.с 4.5 до 5.5 л/100км. извънградско
Секи вече индивидуално си вижда личния разход, както виждаш и както е писано по други теми.
И на мен ми дава 0.0л/100км. като пусна педала на газта:)
Както казах гледай двигател, да не е осукан, някое друга драскотина може да оправиш, екстри в днешно време колко щеш и повечето може да се добавят
УСПЕХ
Колега като си купиш колата да не забрави6 да се похвалиш с покупката:)
Гледай да е с читав двигател!!!
Относно разхода 1.9 ТДИ 131к.с 4.5 до 5.5 л/100км. извънградско
Секи вече индивидуално си вижда личния разход, както виждаш и както е писано по други теми.
И на мен ми дава 0.0л/100км. като пусна педала на газта:)
Както казах гледай двигател, да не е осукан, някое друга драскотина може да оправиш, екстри в днешно време колко щеш и повечето може да се добавят
УСПЕХ
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
OvivO написа:По магистрала Хемус, но предполагам от Ботевград към София? А не в обратната посока?
Колега, предполагам, че при същия маршрут на връщане колата ти би дала 5.5, тъй като за такова постижение явно е било на спускане.
bulaki написа:Не скоростите дават дефект,а демпферния маховик-ориентировъчна цена за ремонт 1500/2000 лв
Тази цена ми се вижда нереална. С повечко търсене, се намира и много по-евтино. Аз например сега съм пуснал в обявите чисто нов демпферен маховик за 650, тъй като ми доставиха два и единия ми е ненужен !