Имам проблем при запалването на двигателя на Пасат 1.9 TDI
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам проблем при запалването на двигателя на Пасат 1.9 TDI
Здравейте,имам проблем при запалването на двигателя на Пасат 1.9 TDI-DP-115 коня.Проблема ми е следния вече няколко пъти при стартирване на двигателя той сам се изфорсирва в момента на запалване до 1600-1900 оборота.На какво се дължи това ? 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Имам проблем при запалването на двигателя на Пасат 1.9 TDI
температурен датчик 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега сте го сменя..
а каде стои по принцип.. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам проблем спаленето но при мен пали само ако е под наклон(двигателя е надолу)сутрин като я запаля през деня по4ти недава никакви дефекти върви много като и доиде наум пак трудно запалва така ве4е 1год.Във VW Пловдив миказаха 4е неми работи подка4ва6тата помпа в резервоара.Ходих и надруг маистор тои каза 4е помпата работи.Преди една седмица се прибирам от София зареждам 30л на 30км спирам пу6ека мири6е на сурова нафта в Пловдив ве4е по4на да прекъсва паднаха оборотите на 900 д.В Смолян нафтата по4ти свър6и смених филтъра сложих добавка поработи малко сложих о6те нафта и прекъсването се оправи но сутринта като я запаля и поработи на място при потегляне излиза синобял пу6ек след това няма проблеми нито с пу6ене нито с вървене .Даите някакъв съвет каде даязакарам и какво може дабъде .Масло непипа Антифриз съ6то.За 14500км съм долял 400гр
Върни се в “Дизелови агрегати”