въпрос относно дюза на кр
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос относно дюза на кр
тъи като колата ми прекъсваше когато си иска в продължение на година,днес извадихме дюзите в едно шише да видим как пръскат и там забелязах нещу което ми се струва че не тряа да е така ... а то е : без да е на контакт дюзата на 3 цилиндър като дръпна клапата на филтъра отгоре и пръска (само тя).. другите 3 като не са на контакт не изпускат само тази...
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос относно дюза на кр
Май само тази на 3-ти работи
В системата има осатъчно налягане. Като дръпнеш клапата трябва да пръснат и 3-те дюзи независимо дали има контакт или не - те не се управляват с ток.
КАто не пипаш клапатадюзите трябва да са сухи!
В системата има осатъчно налягане. Като дръпнеш клапата трябва да пръснат и 3-те дюзи независимо дали има контакт или не - те не се управляват с ток.
КАто не пипаш клапатадюзите трябва да са сухи!
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
сложих дюза друга и сега колата не прекъсва вече и сега като дръпна клапата нито една дюза не пръска... так али трябва да е или.. 
а другите дюзи като дам на контакт си пръскат добре на мъгла сичко добре уж..

а другите дюзи като дам на контакт си пръскат добре на мъгла сичко добре уж..
- aradovanov
- Автомобил:
- Двигател:
Щом се е оправила колата значи аз бъркам!
Има вариант прага на сработване да е паднал при тази дюза - отваря при по-малко налягане - един вид пикае.
Има вариант прага на сработване да е паднал при тази дюза - отваря при по-малко налягане - един вид пикае.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
сега сложих временно дюза но от 5 цилиндрово ауди.. върви ,пали не прекъсва, но като настъпя рязко се замисля за 1 секунда ... ще видим що така
искам да питам има ли начин за някаква профилактика на дюзите
искам да питам има ли начин за някаква профилактика на дюзите
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Тези дюзи от Аудито не са ли с други резби как ги нави на голфовите тръбички?Прегледай клапата да не ти задържа ако си развивал централното болтче което я фиксира?
За чистенето може да пробваш с спрей за ръжди или с някакъв разредител може би Нитролин ,че е по-силен и разяжда ама трябба да ги надуеш иначе ефект няма,пръскаш -надуваш така няколко пъти!
За чистенето може да пробваш с спрей за ръжди или с някакъв разредител може би Нитролин ,че е по-силен и разяжда ама трябба да ги надуеш иначе ефект няма,пръскаш -надуваш така няколко пъти!
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
не знам от аудито станаха временно съм с нея ... ма не знам дебита дали е същия...
- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Обречена кауза е да чистиш такива дюзи заради структурата им вътре. Купуват се нови.
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Stenly написа:Обречена кауза е да чистиш такива дюзи заради структурата им вътре. Купуват се нови.
Така е аз преди време ги сменях, най-добре нови!
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
колко е нова една такава дюза
- moreg
- Контакти:
golf_mania_jambol написа:колко е нова една такава дюза
Януари месец 2004 година ги взимах 50 лв. беше бройката на Bosch иначе сега сигурно също е толкова, ама най-добре си провери все пак новото си е ново и няма да имаш проблеми!
Иначе ако отидеш и вземеш оригинални със щампа VW мисля че около 200 лв. беше едната
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf_mania_jambol написа:не знам от аудито станаха временно съм с нея ... ма не знам дебита дали е същия...
Аз навремето като карах КР имах към 20 дюзи и ги държах в нафта постоянно някоя нерабоеше чистих слагах и като ми писна 4 нови по 55 лв. бройката и тогава разбрах какво голямо значение има една нова перфектно работеща дюза и с помпа която да дава необходимото налягане инъче е безрезолтатно.
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
абе искам нова тука в ямбол на ауто + ми искат 77 лева .... ебаси филмарите
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
golf_mania_jambol написа:абе искам нова тука в ямбол на ауто + ми искат 77 лева .... ебаси филмарите
Еми да такава е цената ,просто намери някой който пазарува с отстъпка и като махнеш 30% каквато отстъпка дават Ауто плюс на редовните си клиенти цената ти става каквато казват колегите!

- moreg
- Контакти:
golf_mania_jambol написа:абе искам нова тука в ямбол на ауто + ми искат 77 лева .... ебаси филмарите
Поскъпнали са, аз също от там съм ги взимал, точно 192 лв. са стрували 4 броя 2004 година.
А ако това ти се вижда скъпо, писах ти по горе заводска оригинална колко пари е, абсурда е пълен но нова е положението, германците си искат пари, нема 6 или 5
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”