rosen79 написа:Ако е синьо изобщо си няма на идея за клуб,форум и други подобни.Онзи ден на К.Величков седя до нея сиркам махам,а тя гледа все едно и ям компота с вилица.

rosen79 написа:Ако е синьо изобщо си няма на идея за клуб,форум и други подобни.Онзи ден на К.Величков седя до нея сиркам махам,а тя гледа все едно и ям компота с вилица.
359freeride написа:задачата е реклама и сценария е че един пич с тая зла кола я ръчка супер яко и в един момент и свършва горивото. тогава шича отбива в една ливада вдига капака и от под капака излиза впряг коне които почват да пасат трева. много ви благодаря предварително
hooligans написа:elimn написа:Е не ми пълнете темата
В някой случай е хубаво да ти напълнят темата![]()
Има готини идейки от различни хора
hooligans написа:Или на десния сенник "К*рви, яжте,"
На огледалото "пиите"
а на левия сенник "Жожито плаща"
enigma79 написа:kat007 написа::D Ако искате ми вярвайте но на бившата ми кола ( Опел Аскона 1.6D ) съм сипвал 20 литра керосинс 5 литра нафта
и си вървеше чудесно
![]()
То затова ли и викаш бившата кола
lion_heart002 написа:hooligans написа:Винаги има къде да спра,ама тая вечер нямаше...
И какво,не спря ли???![]()
![]()
bobocamaro написа:ГоворИ колега, безподобно напористи и нагли същества са, в името на таргета.Преди се правех на глухоням, за да платя само сметката си там..явно вече и това не минава.
batmilko написа:rosy написа:dobrin написа:22 души екип на този форум.
Съзнавам, че едва ли съм най-подходящия човек да ви дава съвети, но от друга страна като на потребител на който не сте му спестявали почти нищо( 9 предупреждения) имам следното конструктивно предложение:
След като 22 човека екип не намират една основателни причина на потребител да му се наложи предупреждение за цели 6 месеца, нулирането на предупрежденията да става автоматично. Може и да не е за 6 месеца срока, може да е за 8, може да е за 12. Но да е автоматично.
13 човека могат да гласуват против нулиране поради много причини и нито една от тях да не е обективност. Плюс това преценката на 22 човека е по меродавна, след като независимо един от друг са сметнали, че потребителя не заслужава предупреждение.
Роси, представи си форума катъ къща. Къщата на ФВ-Клуб. И ти отиваш на гости, ама си пиян, миришеш и говориш дразнещо. Домакинът на къщата ти прави забележка-две-три - затваря те в кенефа, с идеята, че ще повърнеш, ще поизтрезнееш и ще спреш да говориш простотии. Пуска те пак в хола, ама ти си се стискал да не повърнеш в кенефа и повръщаш още в коридора, а в хола вече се насираш. Нормално е, домакинът пак те затваря в кенефа, тоя път за по-дълго. След известно време пак тръгвате към хола, но тои път вече си нетърпим - хваща те той милия ти домакин за яката и те изхвърля навън. И ти почваш да топаш по вратата и да твърдиш, че трябва да има емокрация в къщата на домакина ти.
Е НЕМА ДЕМОКРАЦИЯ![]()
![]()
![]()
Pichaga написа:хубаво е да има доклади, хубаво е да има такава тема /много от вас изобщо не знаят поради какви причини тя се създаде, както и за автора и/, хубаво е да има плурализъм, но демокрация на 100% не е имало и в древна Гърция там на агората...
аз съм от първият ден на този форум-ПЪРВИЯТ, когато бяхме 20-30 човека, дълго време за един форум нямаше модератори-първите се появиха къмто юни юли 2004-един от които е Драго...първо бяха 4-5 човека+1 админ, който повечето от вас не го знаят, после се появи втори админ Васил, после трети Вили 98, модовете се увеличиха, а аз си спамех, когато вие не сте имали книжкисъответно получавах набиване на канчето, но бяхме 300 човека...после станахме 20 -30000 и стана вече страшно, анархията набираше сили старите спамери /имена няма да споменавам, че повечето са модератори сега
/ изнемогвахме ат наплива на нови и бесни неспазващи никакви правила спамери, преживяхме и нападание на спамери около 20 човека от Ауди клуб-върнахме им го тъпкано после...нещата се развиваха, клуб се сформира и регистрира, нещата се разраснаха, купихве си сървър-първо с наши лични пари-по 10-20-1000 лева, да имашеу и такива хора, които дадоха тия пари, без да питат, мрънкат и искат нищо...пак напред вървяха нещата...мод екипа се увеличи, членовете също, юзерите също...конторола става все по-труден и трудоемък-никой от нас не взима пара за това и си къса от времето-прави го заради идеята и заради кефа да е част от тая организация...засега има ред, няма фашистки режим, няма лов на вещици, няма саморазправа във виртуален смисъл разбира се. Засега е добре, на мен лично ми харесва и ще поагам усилия и занапред да е така. Да има шуробаджанащина-Роси и Изр са типичен пример. Ако бяха някои други юзъри да са отнесли бана отдавна и да смче ги забравили. Те си знаят за какво и защо. Има и други разбира се, но те двамата са писали тук и ми направи впечатление. Така че пускайти си тука мнеията, пишете,но помнете, че да даваш акъл е по-лесно, а управлението е трудно. Хора сме грешим, затоа пускайте доклади, пускайте тука мнения-всичко се чете и преценява. Но 5 човека редовно да мрънкат и нищо да не предлагат като алтернатива е досадно, несериозно и детинско. Благодаря
hooligans написа:Pirogov написа:На черешата ще съм
май от сега си се качил
PagocmuH написа:Чудомир написа:vaskoto1 написа:чух някъде тия дни една много яка приказка.
пилето трябва да се посвети на яйцето 50%, докато прасето се посвещава на бекона 100%...
![]()
![]()
И аз научих вчера една - по-добре половината от малко, отколкото всичко от нищо.vaskoto1 написа:както искате го разбирайте.
И аз така...
И аз знам нещо,отнасящо се по темата.
Всеки има право,да бъде прост колкото си иска.
И никой няма право,да му пречи за да се усъвършенства.
gti--- написа:Писна ми братче деба даржавата нещастна,монополисти сами си го правят да цоцат народа защо не сложат секундарник на ломско шосе към кой трябва да се пусне жалба как може на сливница да има на ломско да нема и на некви измислени светофари пак да има.. тоя смотан светофар попринцип се ориентира човек по светофара за пешеходците светне ли червено да се готви да спира, но тоя си свети зелено и чак когато светне за колите червено тогава светва и за пешеходците не нормално това тяхното писна ми ... деба гадния ден и на крадците да им го ахаа ръчките да им изсъхнат нещастници на децата да им се връща утре ще им запаля свещ при умрелите
theraven написа:Тъпотийка малко, но поне е по темата - ето няколко емотиконки за духа на разговора, който се води тук до момента![]()
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта