Бисери от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Бисери от форума

Мнениеот LILO&STICH » Чет 11 ное 2010 9:37

rosen79 написа:Ако е синьо изобщо си няма на идея за клуб,форум и други подобни.Онзи ден на К.Величков седя до нея сиркам махам,а тя гледа все едно и ям компота с вилица.
mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 11 ное 2010 11:43

359freeride написа:задачата е реклама и сценария е че един пич с тая зла кола я ръчка супер яко и в един момент и свършва горивото. тогава шича отбива в една ливада вдига капака и от под капака излиза впряг коне които почват да пасат трева. много ви благодаря предварително

Бах мааму той криейтив :mrgreen:

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Мнениеот mirkata 4020 » Чет 11 ное 2010 12:49

hooligans написа:
elimn написа:Е не ми пълнете темата

В някой случай е хубаво да ти напълнят темата mhihi
Има готини идейки от различни хора :beer

часът на цитата е 01,15-полунощ,какво ли е имал в предвид Хули... :oops:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 11 ное 2010 15:16

hooligans написа:Или на десния сенник "К*рви, яжте,"
На огледалото "пиите"
а на левия сенник "Жожито плаща"
:063: mhihi mhihi :063:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 11 ное 2010 17:05

viewtopic.php?f=45&t=230601
Ако на някой му се намира и тунинг компютър, може да се направи комплект :screwy

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пет 12 ное 2010 1:57

enigma79 написа:
kat007 написа::D Ако искате ми вярвайте но на бившата ми кола ( Опел Аскона 1.6D ) съм сипвал 20 литра керосин :Mr Green Fun с 5 литра нафта mhihi и си вървеше чудесно :D :012:

То затова ли и викаш бившата кола mhihi

mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 13 ное 2010 0:26

lion_heart002 написа:
hooligans написа:Винаги има къде да спра,ама тая вечер нямаше...

И какво,не спря ли??? mhihi mhihi mhihi

Тц, още кара :mrgreen:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Съб 13 ное 2010 20:59

bobocamaro написа:ГоворИ колега, безподобно напористи и нагли същества са, в името на таргета.Преди се правех на глухоням, за да платя само сметката си там..явно вече и това не минава.

:applause: :applause: mhihi mhihi

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Съб 13 ное 2010 21:11

поради фундаменталното значение на анализа

batmilko написа:
rosy написа:
dobrin написа:22 души екип на този форум.

Съзнавам, че едва ли съм най-подходящия човек да ви дава съвети, но от друга страна като на потребител на който не сте му спестявали почти нищо( 9 предупреждения :!: ) имам следното конструктивно предложение:
След като 22 човека екип не намират една основателни причина на потребител да му се наложи предупреждение за цели 6 месеца, нулирането на предупрежденията да става автоматично. Може и да не е за 6 месеца срока, може да е за 8, може да е за 12. Но да е автоматично.
13 човека могат да гласуват против нулиране поради много причини и нито една от тях да не е обективност. Плюс това преценката на 22 човека е по меродавна, след като независимо един от друг са сметнали, че потребителя не заслужава предупреждение.

Роси, представи си форума катъ къща. Къщата на ФВ-Клуб. И ти отиваш на гости, ама си пиян, миришеш и говориш дразнещо. Домакинът на къщата ти прави забележка-две-три - затваря те в кенефа, с идеята, че ще повърнеш, ще поизтрезнееш и ще спреш да говориш простотии. Пуска те пак в хола, ама ти си се стискал да не повърнеш в кенефа и повръщаш още в коридора, а в хола вече се насираш. Нормално е, домакинът пак те затваря в кенефа, тоя път за по-дълго. След известно време пак тръгвате към хола, но тои път вече си нетърпим - хваща те той милия ти домакин за яката и те изхвърля навън. И ти почваш да топаш по вратата и да твърдиш, че трябва да има емокрация в къщата на домакина ти.
Е НЕМА ДЕМОКРАЦИЯ :wink:
:drinking: :drinking: :drinking:

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Съб 13 ное 2010 23:59

Pichaga написа:хубаво е да има доклади, хубаво е да има такава тема /много от вас изобщо не знаят поради какви причини тя се създаде, както и за автора и/, хубаво е да има плурализъм, но демокрация на 100% не е имало и в древна Гърция там на агората...
аз съм от първият ден на този форум-ПЪРВИЯТ, когато бяхме 20-30 човека, дълго време за един форум нямаше модератори-първите се появиха къмто юни юли 2004-един от които е Драго...първо бяха 4-5 човека+1 админ, който повечето от вас не го знаят, после се появи втори админ Васил, после трети Вили 98, модовете се увеличиха, а аз си спамех, когато вие не сте имали книжки :mrgreen: съответно получавах набиване на канчето, но бяхме 300 човека...после станахме 20 -30000 и стана вече страшно, анархията набираше сили старите спамери /имена няма да споменавам, че повечето са модератори сега :mrgreen: / изнемогвахме ат наплива на нови и бесни неспазващи никакви правила спамери, преживяхме и нападание на спамери около 20 човека от Ауди клуб-върнахме им го тъпкано после...нещата се развиваха, клуб се сформира и регистрира, нещата се разраснаха, купихве си сървър-първо с наши лични пари-по 10-20-1000 лева, да имашеу и такива хора, които дадоха тия пари, без да питат, мрънкат и искат нищо...пак напред вървяха нещата...мод екипа се увеличи, членовете също, юзерите също...конторола става все по-труден и трудоемък-никой от нас не взима пара за това и си къса от времето-прави го заради идеята и заради кефа да е част от тая организация...засега има ред, няма фашистки режим, няма лов на вещици, няма саморазправа във виртуален смисъл разбира се. Засега е добре, на мен лично ми харесва и ще поагам усилия и занапред да е така. Да има шуробаджанащина-Роси и Изр са типичен пример. Ако бяха някои други юзъри да са отнесли бана отдавна и да смче ги забравили. Те си знаят за какво и защо. Има и други разбира се, но те двамата са писали тук и ми направи впечатление. Така че пускайти си тука мнеията, пишете,но помнете, че да даваш акъл е по-лесно, а управлението е трудно. Хора сме грешим, затоа пускайте доклади, пускайте тука мнения-всичко се чете и преценява. Но 5 човека редовно да мрънкат и нищо да не предлагат като алтернатива е досадно, несериозно и детинско. Благодаря :mrgreen:

:bowdown :bowdown :bowdown mhihi

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Нед 14 ное 2010 1:41

По тема:къде ще прекарате нова година?

hooligans написа:
Pirogov написа:На черешата ще съм :drunk

май от сега си се качил mhihi

:063: :drunk :063:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 14 ное 2010 15:08

PagocmuH написа:
Чудомир написа:
vaskoto1 написа:чух някъде тия дни една много яка приказка.
пилето трябва да се посвети на яйцето 50%, докато прасето се посвещава на бекона 100%...
mhihi :deal

И аз научих вчера една - по-добре половината от малко, отколкото всичко от нищо.
vaskoto1 написа:както искате го разбирайте. :012:

И аз така... mhihi

И аз знам нещо,отнасящо се по темата.

Всеки има право,да бъде прост колкото си иска.
И никой няма право,да му пречи за да се усъвършенства.

:063: mhihi

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Нед 14 ное 2010 20:44

Ето това е темата:
Към кой да пусна жалба що не турат 1 секундарник на карулкат

Тя съдържа само едно изречение, което казва всичко:
gti--- написа:Писна ми братче деба даржавата нещастна,монополисти сами си го правят да цоцат народа защо не сложат секундарник на ломско шосе към кой трябва да се пусне жалба как може на сливница да има на ломско да нема и на некви измислени светофари пак да има.. тоя смотан светофар попринцип се ориентира човек по светофара за пешеходците светне ли червено да се готви да спира, но тоя си свети зелено и чак когато светне за колите червено тогава светва и за пешеходците не нормално това тяхното писна ми ... деба гадния ден и на крадците да им го ахаа ръчките да им изсъхнат нещастници на децата да им се връща утре ще им запаля свещ при умрелите

Хвала на такива литературни гении! :applause:

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Нед 14 ное 2010 20:59

от клавиатурата не (щото сам на лап топа) но от гумите тея видеха как излиза пушек повервай ми и следващия път няма да ме кара да отбивам в банкета щото са му направих екстра пясъчна буря стил пустинен прах сахара
видях кой стопанисва но пак не разбрах те ли отговарят за секундарниците и не вервам так апо желание щото мие скимнало да ми турат 1 подписка ли трее да се прави кво трее за подпсика ще събера народ

Това е по-добро :lol: пак от същата тема.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 15 ное 2010 3:35

theraven написа:Тъпотийка малко, но поне е по темата - ето няколко емотиконки за духа на разговора, който се води тук до момента mhihi

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:063: :063: :063: :063: :063:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”