какво ще препоръчате като марки, съвети и чалъми при монтаж
как ги поддържате, чистите ли ги или ги сменяте с нови.
плюсове и минуси
правят ли проблеми през лятото или зимата
janko_danev написа:пич моята кола е със филтър sparko,ама аз така я купих.на филтъра има някакви знаци нещо за въздуха,незнам какво значат.тои е сложен в оригиналната кутия.казаха ми че се мие с бензин и се сменя на 80 000-100 000км.карал съм и друго поло като моето 1000 кубика с обикновен филтър но няма разлика фрапираща.знам само че спортния филтър стапя катализатора но аз нямам.съвсем малко вади по гърлен звук но незнам дали е от него.
janko_danev написа:нямам представа аз съм минал около 30 000км.с тая кола и сам го мил 2пъти с бензин.мои приятел ми каза да не го сменям защото бил истински ала,бала,и издържал много км.като го измия колата става малко по пъргава но много малко.вместо да купувам обикновен ще си мия този.като го гледам тои е някакъв железен или алуминиев.за катализатора са ми го казвали много хора че се повреждал.
janko_danev написа:...като го измия колата става малко по пъргава но много малко.то маи има специални спреове за филтри но аз го мажа с парцал с масло...

Слагането на филтър е икономически по-изгодно от обикновените книжни, но може да доведе до по-бързо заминаване на дебитомера и не е препоръчително при коли с Г-ладери, защото ги убива.apa6o написа:И в допълнение това за катализатора ме застреляСлагането на филтър е икономически по-изгодно от обикновените книжни, но може да доведе до по-бързо заминаване на дебитомера и не е препоръчително при коли с Г-ладери, защото ги убива.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта