Малко по малко МК2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
nakoviq
Автомобил: Vw Corrado
Двигател: 9A

Re: Малко по малко МК2

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 21:01

Golf_Diesel_ написа:
nakoviq написа:добра конфигурациика се получава колега но незнам дали сфетят добре мен тва най-вече ме интересува за тва търсих и оригинални стопове не селските изпълнения със спрей и немое да видиш кога си пуснал мигача :lol: а и струдна работа с тоя широк нож няма намиране баси ножа :) :wink: :P :mrgreen: Гледам голяма газариика си е със широкия нож ще си намеря. Който търси намира !!! :да:

Дааа трудно се намира, ама си заслужава.А иначе мигачите си светят без проблем, всичко се вижда така както и със оранжевите. :да:

ще го намеря няма начин, ше си потърся и мигачи пак да става каквото ще :bishop :да: :Mr Green Fun :D

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Чет 14 яну 2010 21:02

Кажи на някой твой познат от София ако имаш или на колега от форума да ти ги купи от магазина Евро 07 в София мигачите и да ти ги прати. :да: А относно дисковите спирачки можеш да ги сложиш без да сменяш целия мост, ами само шенкела и главината. :beer

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 21:04

Golf_Diesel_ написа:Кажи на някой твой познат от София ако имаш или на колега от форума да ти ги купи от магазина Евро 07 в София мигачите и да ти ги прати. :да: А относно дисковите спирачки можеш да ги сложиш без да сменяш целия мост, ами само шенкела и главината. :beer

аз ако знам каде е тоя магъзин ше си ги купя другата седмица ше ходя в София на изпити а-у :)

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Чет 14 яну 2010 21:37

евалата колега...давай само напред и няма да се плашиш...успех с проекта,ще следя с интерес

поздрави \v_W/

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 23:34

VW_Ventsi написа:евалата колега...давай само напред и няма да се плашиш...успех с проекта,ще следя с интерес

поздрави \v_W/

мерси колега ще се постарая :beer

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 15 яну 2010 14:11

Има различна височина на сваляне на колата, а като гледам твоята си е доста висока. Ако не искаш да слагаш спортно окачване, намери си поне някакви оригинални пружини от VW GTI, които са една идея по-ниски от обикновенните. Незнам точно какви се водят, тък като аз лично минах на спортно окачване, въпреки разбитите ни улици и тежките зимни условия при нас :D Искам да ти кажа, че с всичко се свиква, стига да имаш мерак :Mr Green Fun
Снимката на червеното GTI с широкия нож е много яка, особенно с оригиналните железни 15" 8)

Потребителски аватар
n-i-k-o
Автомобил: mk2 i passat b3
Двигател: ev 1984 rp 1992

Мнениеот n-i-k-o » Пет 15 яну 2010 14:25

може да ти излезе кьсмета с тоя нож.мисля че имам такьв.нотрябва да проверя в гаража е някаде

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Пет 15 яну 2010 16:57

Stefan написа:Има различна височина на сваляне на колата, а като гледам твоята си е доста висока. Ако не искаш да слагаш спортно окачване, намери си поне някакви оригинални пружини от VW GTI, които са една идея по-ниски от обикновенните. Незнам точно какви се водят, тък като аз лично минах на спортно окачване, въпреки разбитите ни улици и тежките зимни условия при нас :D Искам да ти кажа, че с всичко се свиква, стига да имаш мерак :Mr Green Fun
Снимката на червеното GTI с широкия нож е много яка, особенно с оригиналните железни 15" 8)

ем височка е преди имах ГТИ-ка останаха ми пружини червените от него някъде обаче нашия ги е дал на некой на тва му викам "шанс"

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Пет 15 яну 2010 16:59

n-i-k-o написа:може да ти излезе кьсмета с тоя нож.мисля че имам такьв.нотрябва да проверя в гаража е някаде

ем ако излезе и е напълно здрав го пази шото ся майката си е ебало нема пари тия 2 месеца 3 се очертава да нема работа и голфа виси в гаража :cry:

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Пет 22 яну 2010 20:50

Дойде време и за белите мигачи бях леко скептих по тяхно отношение но мисля че стоят добре на Голфета :) ето малко снимкаж :banana :

2а.jpg
,
3а.jpg
,
1а.jpg

следващата стъпка каято ще гледам да осъщества , но разбира се когато сбера парички е широк нож :D един колега ми е обещал дано може да задейства работите. Като го присадя ще кача снимки живи и здрави :) :да:

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Пет 19 фев 2010 21:37

Започнах със кърпежите на дъното на моя стар барутник с надеждите да изкрета още някоя година, без да ми подмокря гащичките вътре както беше започнал до скоро, се пак в рамките на шегата разбира се , че имаше какво да му се прави имаше до сега незнам голф на който няма какво да му се прави но ето малко снимки да видите какъв беше завалията :) :lol:
2.JPG
3.JPG
1.JPG

позакърпихме тук там, утре ше му фрасна едно боди отвътре и отдоло, и ше му разлея малко боя вътре да не стои така грозно и ше стане фърси :applause:

ше има и още снимки в развитие :

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Пон 22 фев 2010 20:20

Eто как стана когато бе изкърпено вече голфарчето, не мен поне си ми харесва :wink: :banana

DSC051431.JPG

Следващата стъпка може би е боята :)

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Нед 28 фев 2010 17:38

Колеги тъй като търсих търсих във форума, преобърнах го целия, и така и не можах да намеря или някой да ми предложи широк нож за тясната броня смятам да се обърна към вас ако някой види или знае обява с подобна част нека ми даде линк ще съм му много благодарен за което. Дано имам късмет в търсенето

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 28 фев 2010 19:13

Тая реликва по принцип се намира трудно, не се учудвай, но и продължавай да търсиш. mhihi

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Нед 14 ное 2010 20:25

8.jpg

9.jpg

10.jpg

хааааааааа :D неиздържа

Върни се в “Оптичен тунинг”