go4o.m написа::bishop![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
майка ви и крадци дано сте пукнали вече 2 дена вървя в дъжда и се катеря по трамваи и тролеи на гроба си да го сложете номера дето ми го откраднахте.
go4o.m написа::bishop![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
майка ви и крадци дано сте пукнали вече 2 дена вървя в дъжда и се катеря по трамваи и тролеи на гроба си да го сложете номера дето ми го откраднахте.
LuciferA написа:Здравейте колеги,
мисля утре да махна гарнето на колата ми голф 3 тди 90 коня ще се получи ли добре? какъв ще е звука?
theraven написа:Като на петел с бронхит и двойна пневмония. Ремус на дизел не върви.
pavlikianov написа:Първия вариянт може би е най удачен, от къде може да се вземе колега?
elimn написа:А задната броня ще я сменя когато спра внезапно пред един който съм си набелязала![]()
Angel Stavrev написа:Ки си одя сам...
п.с.Общо събрание на клуба на 27.11.2010г. от 09.00 ч.
6ilio написа:я съм прост юзъри на ОС нема да одя ма в сряда на Общото Събрание на
съм първа кипра и пеш
scuba написа:mr_bush написа:..
Френски съм учил 2 години и знам само - обичам те![]()
Бате тва се нарича "френска любов" - всяка циганка на лъвов мост го знае за 10 лв бе. Тва ли само научи за 2 години.
Под чергата, в краката ти. Първо лайснара на прага, после ъгълчето с кръстата отвертка под пластмасоватата капачка и гедоре 10 на "педала" до съединителя.....
jarulmo написа:колеги паднат ли температурите и спира дами отчита горивото това го прави само зимата лятото го нямам тоя проблем дори и като загрее колата пак него отчита
Lyubo4450 написа:1.6 абу моно към 1.6 пилна инжекция
dangi_ написа:Когато ставаше въпрос за маичинството и при нас......моита все маи това ,маи онова накрая щях да и забия един.....
Казах и следното:
Искам от теб като си доида от работа да получа ясни отговори е на само да ми се уфлянкваш,и без това тогава нямаше с какво толкова да се занимава.
emaroni написа:...да видим дали ще го лапа .
Mo0ny написа:Аз в А4ка отзад не мога да си прибера дългите манекенски крака,та кво остава за тия бръмбари.
godfadar написа:СкАпи дедо МраЗ![]()
аз вече съм голямо момче,живея в Пловдив и карам Голфо![]()
през годината съм слушал много музика и съм изгледал много филми,
затова искам да ми подариш ако може една мощна стерио уредба СОНИ,един дърт плазмен ТВ СОНИ НД и валчер за 150лв. за някой супермаркет![]()
Подаръците може да ги оставиш пред вратата и да ми пишеш ЕС И МЕС на мобифона да излезна да си ги взема тъй като нямаме комин!
Обещавам,че ще те почерня с винце и домашни курабийки!
С много обич,
С.![]()
П.С. Прегърни Снежанка сълно от мен и я цункай и по двете бузки
П.С.2 Еленчетата ще ги почерпя с храна за котки и безалкохолна биричка,все пак трябва и други деца да зарадваш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта