Честито на Фетел. Нека да не забравяме и човекът в основата на двете титли - индивидуална и отборна, а именно - Ейдриън Нюи.
За Алонсо - по непреценен питстоп от това - здраве му кажи. Откакто Рос Браун го няма, стратегията им е под всякаква критика.
Заведението беше екстра.

Формула 1, сезон 2010
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Формула 1, сезон 2010
dobrin написа:Честито на Фетел. Нека да не забравяме и човекът в основата на двете титли - индивидуална и отборна, а именно - Ейдриън Нюи.
За Алонсо - по непреценен питстоп от това - здраве му кажи. Откакто Рос Браун го няма, стратегията им е под всякаква критика.
Заведението беше екстра.
в интервюто си Алонсо казва, че са се борили с Уебър, за това са влезли след него, а не по време на SC. Реално борбата с Уебър я спечелиха, но нямаше кой да спре Фетел... Честитя му, както вече казах, но не съм на 100% убеден че заслужаваше титлата. Просто с това превъзходство на болида му, шампионата трябваше да е решен преди няколко състезания...
Все пак Алонсо кара кола 3-та по бързина тази година...
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
dobrin написа:Заведението беше екстра.

а за Ф1 ще кажа две неща
1.Браво на Фетел

2.Колкото и глупаво да звучи си мисля,че това не беше най-доброто което показаха и Алонсо и Уебър(нещо ме съмняват)
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Vlad777 написа:БРАВО на Фетел. Страхотно състезание.![]()
![]()
![]()
А не зная какво му харесвате на гАлфонсо, но в това състезание показа, че не заслужава да е шампион!
Дори след финала показва знаци на Петров...Баси некадърника - другите му виновни.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ммммдаааа... От всичките претенденти точно този не ми се щеше да печели титлата, но... съдба!
Въпреки това честито на Фетел.
Ще ми се догодина гАлфонсо да не го гони същия карък, а ако може и Пилето да иде на малко опреснителни курсове при някой нашенски маршруткаджия, че да не освобождава пистата веднага, щом види в огледалата, че някой го застига

Въпреки това честито на Фетел.
Ще ми се догодина гАлфонсо да не го гони същия карък, а ако може и Пилето да иде на малко опреснителни курсове при някой нашенски маршруткаджия, че да не освобождава пистата веднага, щом види в огледалата, че някой го застига

- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Честито на новият световен шампион-Фетел!!!
Аз лично тази година нямах фаворит за титлата,но към средата бях за Уебър,защото целият отбор на РЕДБУЛ бяха за Фетел!
То бива прехвалвания и тед други суперлативи и така си измислиха Шампион като него!!!
Не може последните състезания явно да кажеш на водачът в класирането и тнт.,да е пилот номер 2 е...и Шуробаджанащината е....и нагласеният "Шампион" смешници....
А едно време имаше,чест достойнство,спортментство и тнт...
Честито да им е
Аз лично тази година нямах фаворит за титлата,но към средата бях за Уебър,защото целият отбор на РЕДБУЛ бяха за Фетел!
То бива прехвалвания и тед други суперлативи и така си измислиха Шампион като него!!!
Не може последните състезания явно да кажеш на водачът в класирането и тнт.,да е пилот номер 2 е...и Шуробаджанащината е....и нагласеният "Шампион" смешници....
А едно време имаше,чест достойнство,спортментство и тнт...
Честито да им е

Някой приеха тежко загубата 
На други не им пукаше
А трети бяха много щастливи

На други не им пукаше

А трети бяха много щастливи

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
valkilmera, Формула 1 отдавна е индустрия. Там играят пари в такива количества, че понякога спорта остава на заден план.
Както и да е де, честито на Фетел.
Заслужил или не, с точковата система не се спори.
Този сезон за мен лично няма никаква тежест - просто статистика, без значение кой щеше да стане шампион.
Дано догодина има по-малко изцепки и повече каране.
Както и да е де, честито на Фетел.
Заслужил или не, с точковата система не се спори.
Този сезон за мен лично няма никаква тежест - просто статистика, без значение кой щеше да стане шампион.
Дано догодина има по-малко изцепки и повече каране.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Честито на Фетел !!
Иначе за малко Алонсо да стане шампион...за много малко...
ПС: Баси,заведението беше супер,ама сервитьорката ( Симона ) беше "леко" отнесена...

И пицата беше гадна,но пък Загорката беше доста добра...

Иначе за малко Алонсо да стане шампион...за много малко...

ПС: Баси,заведението беше супер,ама сервитьорката ( Симона ) беше "леко" отнесена...

И пицата беше гадна,но пък Загорката беше доста добра...

-
- Автомобил: Corrado
- Двигател: KR-1991
Честито на Фетел, с поведението си след състезанието Алонсо доказа, че е нещастник. Искам да изкажа много голяма благодарност на човека "ходеща енциклопедия" инж. Иван Тенчев, както и на другите двама коментатори, които през целия шампионат ни засипваха с актуална и безкрайно интересна информация - живи и здрави и догодина ,пак.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Поздрави за Фетел това момче доказа и заслужи първото място,само ме е яд че нестана още миналата година първи 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Относно времето и метео условията дето стана въпрос по време на ГП на Корея, попаднах на това http://www.sat24.com/Region.aspx?countr ... &type=loop
С 2 часа закъснение са снимките, но по реално от това не съм намерил още
С 2 часа закъснение са снимките, но по реално от това не съм намерил още
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”