Leonardo_vd написа:parabadabal написа:Какво ще рече "цигания" ? Някой може ли да го дефинира. В този ред на мисли за мен пък е "цигания" хората:
-да си слагат ароматизаторите на огледалото за обратно виждане
-да си слагат огромни крайни гърнета тип "кюнец"
-да си слагат така безмисленото "спортно окачване" на коли 90 коня
-да карат кола GTI която е 150 коня и да си сложат газова уредба
-да си затъмняват стъклата с фолио, а не да си купят истински тонирани стъкла
-да се оплакват всички от пътната полиция - ми научете се да карате както се кара кола по път по който има малки деца,възрастни хора,хора с увреждания. Всички карат като че ли се се учили на писта където всичко е разрешено.
И накрая за всички ще кажа че под моята кола свети зелено и най-интересното е, че като спра някъде хората не започват да ме псуват, а идват при мен и ме питат къде могат да си направят и те така колите. В крайна сметка всеки си решава как да му изглежда колата - дали иска да се отличава от другите и да го помнят с нещо , или да бъде поредния обикновен човек, който никой и с нищо няма да запомни. Извинявам се ако съм обидил някой, но всеки ИМА право да изрази себе си както намери за добре без това да навреди на никой.
3-те удебелени реда които си написъл съвсем не е така.
Огромно крайно гърне се нуждае при много коли със силов тунинг
Спортното окачване ншма нищо общо с мотора на колата, то придава стабилност и визия на автомобила
Има фолио което не е толкоз евтино и ако пече слънцето в колата ти колкото и да си на клима винаги ще е жега. А и фабрично тонирани стъкла рядко съм виждал
Та описаните от теб работи хич не са селски. Неона е отживелица и сега е пълна селшния. Поне така мисля аз, както и всички лепенки от сорта: НИтро, ремус, рекаро.
ПП. ти на каква кола искаш да слижиш този неон, дай някоя снимка.
Абсолютно съм "за" това с по -мощните коли и газовото, но за другите не6та си в parabadabal
А колкото до Leonardo_vd неона не е отживелица, просто никой не го слага защото се чупи много лесно, а лепенките ще си останат винаги и никога няма да са селски и цигански.Това, че мангалите каквото не са видели, това не са залепили не трябва да слагате всичко под общ знаменател