Добър ден,
интересува ме къде (в София предполагам) мога да си закупя книга на български език в която да има инструкции за POLO-то (подробна информация за колата), нещо като наръчник??? Или някакво електронно издание...??? Благодаря предварително на помогналите.
P.S. Говориме за VW Polo 1.3 бензин, mono инжекция, 1995 година на производство.

Относно VW Polo
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.amazon.com/gp/product/185960 ... 56?ie=UTF8
Това е книгата, която ти трябва. Казаха ми че на славейков и книжарниците около славейков може да я има и преведена. Иначе в нета не можах да намеря копие (пдф или квото и да е). Но ако разбираш от английски може и от амазон да я вземеш. Виза електрон картите на първа инвестиционна вече позволяват онлайн плащания и са само дебитни карти, т.е. всеки може да ги има. А като цена на славейков не мисля, че ще е по различно от амазон. Аз ще потарся и ако намеря ще пиша.
Това е книгата, която ти трябва. Казаха ми че на славейков и книжарниците около славейков може да я има и преведена. Иначе в нета не можах да намеря копие (пдф или квото и да е). Но ако разбираш от английски може и от амазон да я вземеш. Виза електрон картите на първа инвестиционна вече позволяват онлайн плащания и са само дебитни карти, т.е. всеки може да ги има. А като цена на славейков не мисля, че ще е по различно от амазон. Аз ще потарся и ако намеря ще пиша.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”