Гледам и на по новите коли а пък и други хора си слагат по две радиа едно CD и един кастофон какъв е смесъла неможи ли кастофоните да си ге заменяте с CD и сте готови някой може ли да ми даде обяснение на това защо така правят че дори и турят на новите коли така
mod edit: vasstop
редакция на заглавието
2 в 1 CD и касетофон - има ли смисъл ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
da
А може ли примерно да взема радио с касетки и да му сложа един чейнджър но кастофона явно трябва да е по специален може требва да има букса за чейнджера или и аз незнам вече
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: da
Petko_91 написа:А може ли примерно да взема радио с касетки и да му сложа един чейнджър но кастофона явно трябва да е по специален може требва да има букса за чейнджера или и аз незнам вече
Касетофонът трябва да има чейнджър контрол като функция - "букса" дето му викаш

Също така ти трябва кабел и чейнджър, но чейнджъра трябва да е същата марка като касетофона, а и кабела трябва да е точно за този касетофон и чейнджър....
Най-лесно е да си купиш комплект касетофон+чейнджър - ще ти излезе много по-евтино от варианта да ги събираш поотделно и ще си спестиш доста разправия...
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
DragoGT написа:аз такова нещо не съм виждал
новите обикновенно са или директно CD или касетка с чейнджър
Има иам. Колата е на баща ми Тойота Авенсис 2006 година. Както се вижда на снимката в едно тяло са и касетка и диск. Аз лично не знам в днешно време ако ги имам и двете дали някой ще използва дори веднъж касетката. Между другото саунда в колата е разцепващ.