Мк3 1.8 20V 1.8T помощ

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
didko20
Автомобил:
Двигател:

Re: Мк3 1.8 20V 1.8T помощ

Мнениеот didko20 » Вто 16 ное 2010 18:27

Така колеги намерих един пич които каза че ще го напражи това нещо...Нека да го направи и ще ви дам информация как го е направил и какво се е получило наи-важното :) :banghead:

Потребителски аватар
sk.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sk. » Вто 16 ное 2010 19:17

Това звучи страшно..!

Надявам се да си намерил човек, който разбира, може и най-важното - правил го е няколко пъти! Не за друго, ама се сещам поне за 3-ма души, които ще ти кажат, че могат и после ще си скубеш косите! Такива майстори трябва да се подбират много сериозно!

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 16 ное 2010 19:41

sk. написа:Това звучи страшно..!

Надявам се да си намерил човек, който разбира, може и най-важното - правил го е няколко пъти! Не за друго, ама се сещам поне за 3-ма души, които ще ти кажат, че могат и после ще си скубеш косите! Такива майстори трябва да се подбират много сериозно!

Точно казано, дано да е в правилния човек, че после не ми се мисли :012:

didko20
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didko20 » Сря 17 ное 2010 8:31

Препоръча ми го човек на които мога да вярвамм :) но... както казах ще ви кажа какво е станало :) само един да тръгне работата както трябва :beer

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Чет 18 ное 2010 8:04

paco написа:Неможе да се сплете инсталация на г3 и Г4...компютъра на г4 си търси периферията и набива грешки. Или всичко или нищо ако искаш да работи адекватно. има разни опити и дори работят, но никога безпроблемно...или аз поне не знам за такива. Алтернативна електроника за мотора има много и разнообразна. Сега...мегаскуирт не че не става, но не препоръчвам на никого. Това което ще постигнете с коя да е друга електроника купена от "магазин" е несравнимо с преживяването да се бориш с мега :lol: Цени много и различни а в диапазона 1500-2500лв има хубави неща. :wink:

РАСО

ДА много си прав ПАЦО, но при мен досадните грешки за АБС-а и ЕърБаг-овете ги реших като си сложих 3-ково табло и проклетите лампички и звуци вече ги няма. В тезта за грешки на двигателя нищо не излиза, което следователно не пречи за работата на мотора. Имобилайзера го Убихме с един емулатор. Окабеляването за 1.8т не е кой знае какво но трябва да ползва инсталацията от 4-ката и е елементарно. Аз се працаках като си купих инсталация от Пасат и ми се наложи доста кабеляци да преправям зарад различното разположение на мотора и бушониерата.

Върни се в “Силов тунинг”