ей са се прибирах от там, такъв дъжд не бех виждал, на трета степен на чистачките нема видимост на повече от 10 метра. Нещо чувам заливало Несебър и слънчев бряг
евала на голфо не бех го карал толкова екстремно, ама не ме подведе
По морето си е...ло мамата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
петък в полунощ към враца беше страшно, цялото небе в светкавици, днес на витиня и ихтиман пак страшно, даже под моста за "добре дошли" в пловдив беше наводнено до колене. а Голф-ът е супер! няма да те изостави на пътя! а в къмпинг "градина" плуват, ама не в морето наши приятели.. много дъжд из цяла България
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Тази година беше зор само с обдухването на предното стъкло по време на голямата градушка миналата седмица в София-след минута обаче всичко беше наред и се караше,не ме подведоха и гумите Малоя Футура Примато-все едно си карах на сух асфалт
Два пъти газих дълбоки води миналото лято покрай автоборсата в Горубляне-влизаше вода в купето от долния ръб на вратите,но дизела си плува без проблеми!При следващите наводнения обаче,ще откачам маркуча след кутията на въздушния филтър-да не вземе да глътне вода моторчето!Донякъде ме спасява и кората под двигателя...... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
наистина си бало мамата днес щях да се удавя
: ето историйката ми
днес направих най-голямата грешка в живота си
не си отложих пътуването от Бургас към Слънчев Бряг.Шибаната буря стигна и до морето и цяла нощ беше валяло,но не знаех че ще е толкова страшно.Няколко км след изхода от Бургас дъждът се усили и дори и при 3та скорост на чистачките(едва се следят с поглед) нищо не се виждаше през стъклото.На всичкото отгоре пътят неравен(баири,спускания,изкачвания...) и едни огромни локви по 15-20 санта
: трудно дигах повече от 2ра скорост на 2000 об.(около 30км/ч
)но се влоши
: на всеки 20-30 метра имаше заседнала кола,която не можеше да потегли,някои избутани отстрани на пътя,други направо на платното.Даже и 2 джипа видях които не можеха да мръднат
: С много късмет и не повече от 40км/ч стигнах село Ахелой,където естествено реката беше преляла и заляла моста,а самото село се намира по-ниско от Сл.Бряг,Несебър,Равда.... и всичката вода се стича по него към рЯката
и там заседнали коли,и там задръствания и ужас.Едвам успях да стигна за 1 час, като обикновено стигам за 30мин.Беше апокалиптична картина.На връщане минавам 6-7 км от Сл.Бряг и се оказва че пътят е затворен( не знам какво беше станало) аре обратно,през един тесен път,който е по-дълъг от главния с още 5-6 км. И тук едно огромно задръстване сигурно имаше няколко стотин автомобила
: напред не се вижда края на колоната отзад също.Край пътя аварирали коли
: и пак задръстване,кара се на първа и втора с макс 30км ч
: стигнах за 1 ч и 44мин
: по-високите 4х4 изпреварваха отдясно през канавката
:
Снимките са от к.к. Слънчев Бряг

днес направих най-голямата грешка в живота си

Снимките са от к.к. Слънчев Бряг

- neocom
- Автомобил: B9
- Двигател:
В неделя сутринта положението в Сънито, Несебър, Влас беше трагично. Наводнени хотели, тонове кал и адски много вода. Току що се прибирам от там. Вече може да се минава и през Ахелой, защото днес целият трафик го отклоняваха през Тънково.
А, и честита ви нова магистрала. Вече не се минава през Чирпан...красота.
А, и честита ви нова магистрала. Вече не се минава през Чирпан...красота.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”