Търся каталог на Bosch за запалителни свещи, от типа на посочените в тази тема:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=17&t=24534&hilit=Bosch, само че от трите каталога в темата точно този на Бош не работи, както ми трябва (да укажа марка, модел и т.н. данни на колата и да ми даде резултати с номенклатурата на съответния модел свещи)!
Пускам темата тук, защото по някаква причина не ми е разрешено да пусна тема в раздела "Връзки и статии", а пък колата все пак е Голф.
Ще съм благодарен, ако някой помогне!
Bosch свещи?
-
bojidar13
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Bosch свещи?
Явно няма такъв каталог!
А някой да знае дали свещи BOSCH Super+ WR8DC+ (еднополюсни) ще станат на Golf 1.8mi/1986г ?
А някой да знае дали свещи BOSCH Super+ WR8DC+ (еднополюсни) ще станат на Golf 1.8mi/1986г ?
-
ji4kata
- Автомобил:
- Двигател:
Колега виж по код на мотора за твоя какви дават .Aз като си купувах свещи за моя 1.8mi,човека в магазина погледна в каталога по код на мотора за моя какви дават и излязоха за моя Bosch W7DTC триполюсни ,като заместитела им за еднополюсни е WR7DC+ и си взех тези еднополюсните и карам с тях.
-
bojidar13
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ji4kata, но ми трябва каталог да ги определя сам.
Между другото тези WR7DC+, които си избрал, от серията BOSCH Super+ ли са; да не си на газ, та си избрал еднополюсните?
Между другото тези WR7DC+, които си избрал, от серията BOSCH Super+ ли са; да не си на газ, та си избрал еднополюсните?
-
ji4kata
- Автомобил:
- Двигател:
Да Bosch Super + са ,нямам газово карам си на бензин ,но карам с еднополюсни защото са с Идриев електрод(незнам дали го произнасям правилно) и издържат повече километри .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”