ПОМОООЩ!!! Скоростен лост Golf2...
-
- Автомобил:
- Двигател:
ПОМОООЩ!!! Скоростен лост Golf2...
Скоростният ми лост май се счупи! Едва се сменят скоростите - 1,2,3... задна няма... Дали само лоста е за смяна или цялата кутия???

-
- Автомобил:
- Двигател:
joser написа:само да не се разпадне след някой друг метър! направи външен оглед, от там се започва. пред очите ми се разпадна една скоростна кутия на парчета, изтече маслото.. човекът каза, че 100м преди това се мъчел с втора
Махнах пласмасата и кожата - пластмасовият зъб си е добре... Няма нищо счупено видимо. Точно когато включваш втора, след това се прецака! Видях някакви 2 гайки под кожата, да ги развия ли?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Виж сега мисля че нищо сериозно не е станало
Същото нещо се получава когато ти се е разкъсал и вече най вероятно паднал селиконовия тампон отпред до колекторите на лостовата система на кутията,който се нанизва на едно пласмасово зъбно колелце и точно това прави ск. лост да разделя 1ва 3та 5та и задна и затова не ти стига за задна,поне това е моето предположение 

-
- Автомобил:
- Двигател:
joser написа:е тая улица е в софия, нали?? аз съм в пловдив. да не те плаша, ама и парички може да идат повече по ремонта. няма ли някой спец от софия да помогне? може и да те заблуждавам. просто не знам от какво друго да е.
В София е...да. Как да ти обясня? Лоста стана като дйоистик просто - движи се съвсем леко във всички посоки... То е по-добре май да го хвърля тоя глупав Голф, сега ако ще трябва цяла нова скоростна кутия...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”