Каква е изпускателната ви система?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Re: Каква е изпускателната ви система?

Мнениеот Muncho » Чет 18 ное 2010 6:52

Желязков написа:Muncho с 1 или с 2 гърнета е колата? Защото до колкото знам при дизелите "гласа" идва по-скоро от средното отколкото от крайното?

С две. В сми катализатор и след това крайно гърне. Катализаторът аз поне не съм го свалял, а ми казаха, че по външни белези не може да се познае дали има нещо в него ( тоест дали някой преди мен не го е разкарал ).

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 18 ное 2010 13:39

Желязков написа:kris11 "Американски форум - питаш и ти отговарят, Руски форум - питаш и теб те питата, Български форум - питаш и ти обясняват колко си тъп" все пак мерси за мнението. Пожелавам ти да си скъсаш българската лична карта и да излезеш от праволинейната си мисъл ;)
И за да не ми е ОФФ обръщението не целя да огласям квартала!

1.Ти имаш ли разум си или се правиш на интересен ?
2.Как няма да огласяш квартала като ще махаш гърнета и ще слагаш тръби?
3.Конструкторът /завода производител/ са пресметнали каква трябва да е генерацията, автомобилът е преминал изпитания за да покрие норми по шум и замърсяване , а ти с лека ръка отстраняваш генерацията.
4.Разбирам да питаш дали да махнеш катализаторът и да сложиш права тръба или резонансно гърне - /скъп катализатор/. Само от махане на катализатор и слагане на резнасно гърне автоможилът става по-шумен. Преди да св впуснеш в действие помисли как ще минаваш ГТП / тази година не е както преди/

Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Чет 18 ное 2010 18:23

1. На поредния български въпрос няма да отговарям... (дет са казали хора не спори с глупака, хората няма да намерят разликата)
2. Ти случайно да видя някъде да съм написал че ще слагам тръби? Следиш ли въобще темата? В първото си мнение ясно и точно съм написал какво ме интересува, а малко по надолу съм написал и какво очаквам - да не огласям квартала и никакво дразнещо пърдене и бръмчене. Т.е. Каквото и да правя то ще е в тази насока. Незнам каде си го измисли всичко това... логиката на всеки нормален човек ще върви в тази посока, твойта незнам на къде гледа... (наляво?)
3. Ако нямаш какво да правиш ходи да поучаваш децата си... мен е имало кой да ме гледа и кой да ме учи да преценям кое трябва да остане така и кое как и колко да се промени ;)
4. Единственото полезно което чух до тук от теб. Но както казах по-нагоре абсолютно не следиш темата ;)

Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Сря 24 ное 2010 23:13

Послушах съвета на колегата brum и монтирах 1 резонатор на Вито и си сложих оригиналния накрайник. За сега немога да кажа все още нищо но като покарам...

Върни се в “Дизелови агрегати”