k_garchev написа:Rabbit_TDI написа:Освен това аз ли не виждам дизелите ,или съм кйорав?
Виж заглавието на темата!
И гледам в темата всеки си гласува за своето!
Дам зверски съм тъп

k_garchev написа:Rabbit_TDI написа:Освен това аз ли не виждам дизелите ,или съм кйорав?
Виж заглавието на темата!
И гледам в темата всеки си гласува за своето!
designer1 написа:И тука ще стане едно мазалоот рода на кой е по-по-най
Аз доста теми по този въпрос изчетох но така и не видях някой да се похвали от 2.0 8в моторите на Г4: APK AQY AZJ ATU AGW
АКо конструкцията е същата като при моята Г3 аз ще гласувам за тях с двете ръце
Поне ще разберем какви мотори се внасят в БГ и кои са най-масовите и/или най-търсените
donMaranzano написа:Аз предлагам да пуснем и тема специално за двигател 1.6 и кой е правил скоростна кутия и кой не.
hitman0013 написа:donMaranzano написа:Аз предлагам да пуснем и тема специално за двигател 1.6 и кой е правил скоростна кутия и кой не.
пък аз предлагам да пуснем тема-къде отиде 1.8двигател при голф 6 и защо все още слагат същия 1.6 познат ни от нашите коли при голф 6.
donMaranzano написа:Аз предлагам да пуснем и тема специално за двигател 1.6 и кой е правил скоростна кутия и кой не.
hitman0013 написа:donMaranzano написа:Аз предлагам да пуснем и тема специално за двигател 1.6 и кой е правил скоростна кутия и кой не.
пък аз предлагам да пуснем тема-къде отиде 1.8двигател при голф 6 и защо все още слагат същия 1.6 познат ни от нашите коли при голф 6.
botor написа:от година съм с този мотор.за да не стане темата "фанатична" ще кажа и няколко "лоши" думи за моторчето.не е много еластично от много ниските обороти.става шумничко след 3000об.на къси разстояния гори много.с климатик и 4 човека,градското си е жива мъка(и като цяло е слаб за купето).общо взето не е чудо на немската инженерна мисъл и както има и много теми за него из техническия форум,изглежда и не е съвсем безпроблемен и евтин за поддръжка.не го прехвалвайте това базово моторче,но за тези парички това си може и е достатъчно в повечето случаи.поздрави
hitman0013 написа:добре но защо този двигател се запази при още 2 поколения голф а 1.8 отпадна?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 82 госта