Speedy86 написа:П.П:И защо това чуство че колата е на 1 млн. км?
и на мене ми е интересно да разбера. що колегата мисли така

Speedy86 написа:П.П:И защо това чуство че колата е на 1 млн. км?
Passko_1.8mi написа:Speedy86 написа:П.П:И защо това чуство че колата е на 1 млн. км?
и на мене ми е интересно да разбера. що колегата мисли така
PabloEscobar написа:Защо се засягате толкова не знам? Просто споделям мнението си. В момента съжалявам, че съм си го изразил. Не ми харесва състоянието му и толковаМоже да е кожен, може да е кожа с алкантара, въпросът е че прилича на кола, която е била такси. Това е! Щом на собственика му харесва да си го кара със здраве. Никой не се захвана с това, защо го е монтирал, а се хвана към думите ми 1 млн км. Едно нещо, когато е използвано си личи
PabloEscobar написа:Защо се засягате толкова не знам? Просто споделям мнението си. В момента съжалявам, че съм си го изразил. Не ми харесва състоянието му и толковаМоже да е кожен, може да е кожа с алкантара, въпросът е че прилича на кола, която е била такси. Това е! Щом на собственика му харесва да си го кара със здраве. Никой не се захвана с това, защо го е монтирал, а се хвана към думите ми 1 млн км. Едно нещо, когато е използвано си личи
hooligans написа:Честито колега, салончето е супер![]()
![]()
![]()
ПП: На твое място не бих слушал мнението на нерегламентиран търговец (с една дума авантаджия)
Gigabyte написа:Наистина салона ми изглежда позатъркан.Друг въпрос е ,че не бих сложил на никоя от колите ми. А друг въпрос е ,че "левскарчето" обръща внимание на детайлите по колите му ,повече от половината от форумаВсичко може да е ,но не е "неразбирач"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта