! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот joromnt » Сря 17 ное 2010 20:48

Идиоти покраи пътя!
Ставам сутринта за бачкане и гледам на предния капак на голфа нарисувани два големи полови члена/70-80см/ и стрелка между тях сочеща към водача. Реших да се огледам, и намерих същото и на задния джам но по-малки, че няма толкова място. И докато се ядосвах, осъзнах че още 6 коли са нарисувани като моята :screwy
/а преди малко ми се обади едно аверче, да ми каже че нощес са му отворили капака на двоиката и са прибрали акумулаторчето - Бош на 2 седмици. Тва не е държава./

Потребителски аватар
Booster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Booster » Сря 17 ное 2010 23:08

Егати мизерниците , ама да ги хванеш докато ги рисуват ... :beat_butt2

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Сря 17 ное 2010 23:30

Booster написа:Егати мизерниците , ама да ги хванеш докато ги рисуват ... :beat_butt2

И да им нарисуваш с оригинала на задните им части,за по назидателно без вазелин или смазка :banghead:

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Чет 18 ное 2010 21:22

днес имаше на пръв поглед много смешна катастрофа преди банята на Овча Купел,такава катастрофа на живо не бях виждал.
та картинката беше следната:
явно първата кола спира след колоната преди светофара и втората също,но рейса след тях не е на същото мнение и дава начален тласък на автомобил №2 и същия се паркира под първия(оРел Тигра) оставяйки тигъра само на мутаците си подпрян за паветата.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 18 ное 2010 21:39

ivoststefanov написа:днес имаше на пръв поглед много смешна катастрофа преди банята на Овча Купел,такава катастрофа на живо не бях виждал.
та картинката беше следната:
явно първата кола спира след колоната преди светофара и втората също,но рейса след тях не е на същото мнение и дава начален тласък на автомобил №2 и същия се паркира под първия(оРел Тигра) оставяйки тигъра само на мутаците си подпрян за паветата.

http://www.dnes.bg/photo/2010/11/18/kol ... bus.104151

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Чет 18 ное 2010 22:55

И аз го видях това днес. Останах покъртително учудена mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 25 ное 2010 0:44

Бакшишите са неподражаеми идиоти, ама напоследък ми идва много вече от тях. Миналата седмица на терминал 1 буквално няма как да пресечеш от спирката на 84 до входа на летището, защото тъпоъгълниците са наспирали броня до броня. Трябва да заобиколиш поне 20м да откриеш пролука.

На кръстовището на Шипченски проход и Коста Лулчев явно има някаква стоянка за таксита. Хубаво де, в началото улицата е широка и няма проблеми, но 10-20м като минеш в посока скай сити тя се стеснява и като се събере опашка от бакшиши има място само една кола да мине, а улицата е двупосочна. Към кого да се обърне човек в този случай, че ми писна от тях?

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Чет 25 ное 2010 21:23

Днес сутринта към 9ч точно на жълтите павета пред Народното събрание имах честта почти да бъда прегазен като пешеходец от един олигофрен от телевизия PRO BG със служебна Мазда 5, който реши, че не може да чака да му дойде реда да си направи десния завой покрай сградата на парламента към "Александър Невски" като всички останали, пресече маркировката, като мина на сантиметри от моите крака, както и на тези на още няколко пешеходци, имали неблагоразумието да вървят по "пътя" му. Естествено всичко мина под безучастния поглед на регулировчика и още няколко ченгета, мотаещи се около парламента. :beat_butt2

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Пет 26 ное 2010 12:19

maxpayne написа:Бакшишите са неподражаеми идиоти, ама напоследък ми идва много вече от тях. Миналата седмица на терминал 1 буквално няма как да пресечеш от спирката на 84 до входа на летището, защото тъпоъгълниците са наспирали броня до броня. Трябва да заобиколиш поне 20м да откриеш пролука.

На кръстовището на Шипченски проход и Коста Лулчев явно има някаква стоянка за таксита. Хубаво де, в началото улицата е широка и няма проблеми, но 10-20м като минеш в посока скай сити тя се стеснява и като се събере опашка от бакшиши има място само една кола да мине, а улицата е двупосочна. Към кого да се обърне човек в този случай, че ми писна от тях?

За съжаление така е в цяла София, забелязал си само няколко места.
Аз имам наблюдение над улица "раковска" която цялата е пожълтяла, спира се където е забранено, пред пешеходни пътеки и т.н.
Да не говорим как спазват правилата за предимство.....
Когато ми се налага да се возя на такси гледам да имам прилично количесто монети и никакъв бакшиш не им оставям. death
П.С. има свестни таксиметрови шофиори ама са много малко

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 27 ное 2010 11:01

Идиоте,който при маневра си ми изкъртил лайсната над калника и си задрал вратата - желая ти много нещастия!!! :banghead: death death death

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Съб 27 ное 2010 14:39

Тъпите идиоти във Варна така и не се научиха да гледат пътната маркировка и да спрат да минават направо от лентата за десен завой, която се намира на кръстовището, където се пресичат Бенковски и Пискюлиев. Аман :banghead: И като им свирнеш те гледат сякаш ти си нарушил правилата. Взе да ми писва, както всеки ден минавам оттам... :evil:

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Съб 27 ное 2010 16:23

STEYN написа:Тъпите идиоти във Варна така и не се научиха да гледат пътната маркировка и да спрат да минават направо от лентата за десен завой, която се намира на кръстовището, където се пресичат Бенковски и Пискюлиев. Аман :banghead: И като им свирнеш те гледат сякаш ти си нарушил правилата. Взе да ми писва, както всеки ден минавам оттам... :evil:

А има някои, които и на теб ти свирят, защото си мислят, че лявата лента не е за направо ... и един вид си мислят, че ги "пререждаш" :screwy :screwy

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Съб 27 ное 2010 23:24

STEYN написа:Тъпите идиоти във Варна така и не се научиха да гледат пътната маркировка и да спрат да минават направо от лентата за десен завой, която се намира на кръстовището, където се пресичат Бенковски и Пискюлиев. Аман :banghead: И като им свирнеш те гледат сякаш ти си нарушил правилата. Взе да ми писва, както всеки ден минавам оттам... :evil:

споко, аз там минавам направо от лентата за ляв завой. ;)

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Съб 27 ное 2010 23:32

Там лента за ляв завой няма, защото за наляво улицата е забранена (еднопосочна е). Освен аз ако не бъркам кръстовището :)

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Съб 27 ное 2010 23:38

Re5Pec7 написа:Там лента за ляв завой няма, защото за наляво улицата е забранена (еднопосочна е). Освен аз ако не бъркам кръстовището :)

ти явно говориш за различна посока на движение по въпросното кръстовище.

Върни се в “Пътеводител”