Грешки airbag.

Техническа и сервизна информация за Passat
mili 75
Автомобил:
Двигател:

Грешки airbag.

Мнениеот mili 75 » Чет 18 ное 2010 13:32

Колеги може ли някой да ми каже какво означават тези грешки, защото ми свети лампата на бега, а грешките не искат да се трият.

3 Faults Found:

65535 - Internal Control Module Memory Error

00-10 - - - Intermittent

00532 - Supply Voltage B+

07-10 - Signal too Low - Intermittent

65535 - Internal Control Module Memory Error

00-10 - - - Intermittent

---------------------------------------------
Лампата ми светна от паднал акумулатор, но гледам, че под шофьорската седалка имам откачено кабелче, което на всичко отгоре е изолирано.Не знам дали има общо с еърбега.Колата е Пасат б5, 97 г. производство, без подгряване на седалките, или поне аз незнам да има такова.

Последна промяна от mili 75 на Чет 18 ное 2010 15:24, променено общо 2 пъти.

andrey_hr
Автомобил:
Двигател:

Re: Грешки airbag.

Мнениеот andrey_hr » Чет 18 ное 2010 13:53

няма да е лошо да започнеш с това за каква кола става въпрос и има ли подгряване на седалките?

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirhadj » Пет 19 ное 2010 7:46

Отивай при някой майстор, най-добре при Васко, да ти каже дали изобщо имаш все още тази екстра.

mili 75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mili 75 » Съб 20 ное 2010 15:00

Колеги освен изброените горе три грешки има и още една и мисля че заради нея не ще да изгасне лампата.
01221 - Crash Sensor Side Airbag :Driver Side ( G 179 }
36-10 - Open Circuit Intermittent.
Гмурнах се аз под шофьорската седалка и видях следното положение.Една голяма червена букса само с един кабел и което е по-лошото една малка жълта букса до нея, която е откачена и хората са излекували страничния еърбег на шофьорската седалка със съпротивление, поставено в двата извода на женската букса, която отива към колата.То е ясно, че при това положение страничния еърбег го отписвам, но ми е чудно, защо не ми дава да изтрия грешките и да изгася лампата.Да неби нещо съпротивлението да е дало фира та ми дава отворена верига доколкото можах да разбера от горепосочената грешка.И някой ако знае какво съпротивление трябва да търся, за да лъжа компютъра, че страничния бег е наред.

Върни се в “Passat”