vaso18 написа:по принцип аз преди ги бях пръснал и отдолу да ти кажа няма разлика в светенето
но придава доста по черен вид на фара
според мене го направи
И аз мисля, че като се зачернее по-добре ще изглежда, а боята каква да е?
vaso18 написа:по принцип аз преди ги бях пръснал и отдолу да ти кажа няма разлика в светенето
но придава доста по черен вид на фара
според мене го направи
passat_rs написа:Според мен не пръскай рефлектора отдолуа за спрея, аз ползвах обикновен спрей за желязо не е термо устойчив за сега няма ядове
JC написа:Какъв е този маркер или просто всичките са перманетни ..
kristianatanasov написа:JC написа:Какъв е този маркер или просто всичките са перманетни ..
Не всички са перманентни.....на перманентния си пише!!!
http://zmarket.bg/pisane/markeri.html
JC написа:перманентния не избелява ли с времето, а и фара се напича .
JC написа:Заради нарушено отразяване или визуално не ти харесва колега, защото като го гледам рефлектора едва ли това е работна повърхност
aylin78 написа:В края на краищата с какво се истьрква оребрението на фара от вътре?Гледах и темата от 2008 година про4етох ъа поне 2 пъти но не разбеах,ако сам испуснал някаде поеснете,искам на буса да му направя тая екстра 4е фаровете нещо не ми харесват,а така си е и газарско:)
aylin78 написа:В края на краищата с какво се истьрква оребрението на фара от вътре?Гледах и темата от 2008 година про4етох ъа поне 2 пъти но не разбеах,ако сам испуснал някаде поеснете,искам на буса да му направя тая екстра 4е фаровете нещо не ми харесват,а така си е и газарско:)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта